panpan
Member
Αεροπορικά;;;;; Εσύ; Νόμιζα δεν πετάς.!!!Έχω εισιτηρια για αρχές Ιούλη
Αεροπορικά;;;;; Εσύ; Νόμιζα δεν πετάς.!!!Έχω εισιτηρια για αρχές Ιούλη
Εδω υπαρχει προφανως αναντιστοιχια με τις οδηγιες του εοδυ για εμβολιασμενους..Ναι,το ρώτησα, και εγώ που έχω όλα τα παραπάνω θα μείνω καραντίνα μία εβδομάδα
Οι οδηγίες που αναφέρεις ανακοινώθηκαν μετά το τηλεφώνημα μου.Σωστά όμως λες για αναντιστοιχία, γιατί όταν ο ασυμπτωματικός πλήρως εμβολιασμένος που είχε έκθεση υψηλού κινδύνου δεν μπαίνει σε καραντίνα γιατί να μπει σε καραντίνα ο ασυμπτωματικός πλήρως εμβολιασμένος που έρχεται από το εξωτερικό ?Εδω υπαρχει προφανως αναντιστοιχια με τις οδηγιες του εοδυ για εμβολιασμενους..
Να διευκρινισουμε ότι οι οδηγίες αυτές αφορούν στην καραντίνα εμβολιασμενων (ή αναρωσσαντων) υγειονομικών μετά από επαφή με κρούσμα, και όχι την υποχρέωση καραντίνας σε ταξιδιώτες.Εδω υπαρχει προφανως αναντιστοιχια με τις οδηγιες του εοδυ για εμβολιασμενους..
View attachment 343820
Οδηγίες καραντίνας εμβολιασμένων/αναρρωσάντων - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας
Αν κ το τμημα που παρεθεσα αφορα τους ΜΗ υγειονομικους, δεν αλλαζει φυσικα τπτ. Με εκθεση υψηλου κινδυνου δεν συστηνεται καραντινα ενω μετα το ταξιδι κ με αρνητικη pcr συστηνεται...επρεπε να αρθει η συσταση καραντινας ταυτοχρονα για να μην υπαρχει αναντιστοιχια.Να διευκρινισουμε ότι οι οδηγίες αυτές αφορούν στην καραντίνα εμβολιασμενων (ή αναρωσσαντων) υγειονομικών μετά από επαφή με κρούσμα, και όχι την υποχρέωση καραντίνας σε ταξιδιώτες.
Σε αντίστοιχες περιπτώσεις εντός Αττικής, ο συνοδός πρέπει να έχει στείλει κωδικό 4 και να έχει μαζί την κράτηση του επιβάτη με ώρα άφιξης.Δεν είμαι σίγουρη αν είναι για αυτό το θέμα το μήνυμα.
Επειδή γυρίζω απο Γερμανία και προφανως και τα δρομολογια προς επαρχία είναι περιορισμένα, ξέρει κανείς αν επιτρεπεται να έρθει να με παρει συνοδός απο άλλο νομό από το αεροδρόμιο;
Εχω παρει τρία τηλεφωνα στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και κάθε φορα περιμενω στην αναμονη πάνω απο 20 λεπτα χωρίς απαντηση στο τέλος.