Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τα σύνορα πότε θ' ανοίξουν είναι το θέμα...Προχθές είχαν πει στις γερμανικές ειδήσεις, ότι η Ν. Υόρκη ανοίγει τα πάντα χωρίς περιορισμούς.
Τα σύνορα πότε θ' ανοίξουν είναι το θέμα...Προχθές είχαν πει στις γερμανικές ειδήσεις, ότι η Ν. Υόρκη ανοίγει τα πάντα χωρίς περιορισμούς.
Μακάρι, αν και το ποσοστό μου ακούγεται πολύ μεγάλο! Νομίζω τώρα είναι κάπου στο 12%Με τους ρυθμους που εμβολιαζουν στις ΗΠΑ θα εχουν εμβολιασει πανω απο 70% του πληθυσμου εως το καλοκαιρι. Ειναι απιθανο να μην ανοιξουν συνορα εως τοτε. Για μενα ειναι η πιο καλη επιλογη για ταξιδι απο το καλοκαιρι και μετα και θεωρω οτι θα εχουν τα παντα ανοιχτα
Τη στιγμη που το κανεις. Σηλαδη απ τη στιγμη ληψης του δειγματος,Ρε παιδιά το pcr από ποτε ξεκινάει να μετράει για 72 ώρες, την στιγμη που το κανεις ή όταν παιρνεις την βεβαίωση;
Αν το ζητάει η χώρα προορισμού το συμπληρώνεις.Το plf το συμπληρώνουμε μόνο όταν επιστρέφουμε Ελλάδα από ταξίδι στο εξωτερικό ή και όταν φεύγουμε;
Από το Νοέμβριο 2020 είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση/υποβολή του και κατά την αναχώρηση από την Ελλάδα.Το plf το συμπληρώνουμε μόνο όταν επιστρέφουμε Ελλάδα από ταξίδι στο εξωτερικό ή και όταν φεύγουμε;
Χαχα να μην με ζηλεύεις καθόλου!!! Έχω ένα κοριτσάκι 2,5 ετών κ δίδυμα αγόρια 50 ημερών!περνάω δύσκολα τωρα, αϋπνία νεύρα φουλ κ όταν κοιμούνται όλα συγχρόνως ονειρεύομαι τις στιγμές που θα ξεκουραστω κ σκέφτομαι ότι σε ένα χρόνο από τώρα θα μπορέσω να τα αφήσω στην μάνα μου για να πάω κάπου να ξελαμπικαρω μετά από 3 χρόνια απουσίας από ταξίδια!!!!! Ο άντρας μου εμβολιαστηκε, περιμένω να εμβολιαστω κ εγώ μπας κ πάμε!!Αν δεν έχουν εξομαλυνθεί μέχρι τότε, δεν μας βλέπω καθόλου καλά γενικώς...
Ποσο σε ζηλεύω που προγραμματίζεις ταξίδι για Μανχάτταν πάντως! Είναι όνειρο
Εμενα ακουγεται μικρο. Καποια στειτ κ περιοχες εχουν ηδη ξεπερασει το 20%. Εως τοτε θα εχουν παραλαβει πανω απο 450 εκατομμυρια εμβολια απο 3 εταιρειες. Προφανως θα εχουν εμβολιασει κ τα πετ τους ακομα.Μακάρι, αν και το ποσοστό μου ακούγεται πολύ μεγάλο! Νομίζω τώρα είναι κάπου στο 12%
Δεκτό (κι ελπιδοφόρο). Δεν έχω εικόνα του τι θα γίνει με παραλαβές εμβολίων, οπότε μίλησα με βάση τον τρέχοντα ρυθμό εμβολιασμών.Εμενα ακουγεται μικρο. Καποια στειτ κ περιοχες εχουν ηδη ξεπερασει το 20%. Εως τοτε θα εχουν παραλαβει πανω απο 450 εκατομμυρια εμβολια απο 3 εταιρειες. Προφανως θα εχουν εμβολιασει κ τα πετ τους ακομα.
Θα εκλεινα για ΗΠΑ ανετα ταξιδι απο Ιουνιο κ μετα. Τοτε δηλ που ξεκινανε οι εμιρηδες την καθημερινη πτηση Αθηνα-ΝΥ με το 777.