panpan
Member
Μάλιστα. Ένας ιδιώτης θα έχει αποθηκευμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.Ετοιμάζεται και το Travel Pass.
Στα σκαριά το Travel Pass της ΙΑΤΑ για τα αεροπορικά ταξίδια - Airnews
Για το καλό μας.
Μάλιστα. Ένας ιδιώτης θα έχει αποθηκευμένα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.Ετοιμάζεται και το Travel Pass.
Στα σκαριά το Travel Pass της ΙΑΤΑ για τα αεροπορικά ταξίδια - Airnews
Ένα τηλέφωνο στην πολιτική προστασία ίσως σου λύσει την απορία (έχει μεγάλη αναμονή αν καταφέρεις να μπεις στην αναμονή!).Mια ερώτηση που ήθελα να κάνω σχετικά με τα PCR τεστ. Πιθανότατα έχει απαντηθεί, αλλά όσο έψαξα δε βρήκα κάτι. Αν το ταξίδι είναι π.χ. για 40 ώρες, υπάρχει δυνατότητα να κάνω το τεστ από Ελλάδα, πριν την άφιξη μου, και να ισχύει και για την επιστροφή; Γιατί έτσι αποκλείεις το χειρότερο σενάριο όλων, δηλαδή να φας 14 μέρες(ή και παραπάνω) καραντίνα σε ξένη χώρα.
0 αναμονη στο τηλ που εχει ηδη αναφερθει στο ποστ 2055.Ένα τηλέφωνο στην πολιτική προστασία ίσως σου λύσει την απορία (έχει μεγάλη αναμονή αν καταφέρεις να μπεις στην αναμονή!).
Τι σημαίνει ότι είμαστε στις ασφαλείς χώρες, μιας και τουλάχιστον μέχρι τις 24/1 είναι όλα κλειστά για τουρισμό στην Αυστρία.Ασφαλής η Ελλάδα για την Αυστρία.Λεπτομέρειες για το πως θα γίνονται τα ταξίδια.Νομίζω κάποιος/κάποια είχε ρωτήσει για Βιέννη.
Παύει η ταξιδιωτική οδηγία για την Ελλάδα από την Αυστρία
Όχι..... υπάρχει δυνατότητα να κάνω το τεστ από Ελλάδα, πριν την άφιξη μου, και να ισχύει και για την επιστροφή; .
Στις 8 Δεκεμβρίου μπορεί η τσοπάνα να ήταν πιο τυχερή από εμένα που προσπαθούσα να επικοινωνήσω πριν λίγες ημέρες που μετά από αρκετές ώρες όλα τα τηλέφωνα έδειχναν κατειλημμένα μέχρι που κάποια στιγμή μπήκα στην αναμονή και περίμενα 45 λεπτά και τελικά μίλησα.0 αναμονη στο τηλ που εχει ηδη αναφερθει στο ποστ 2055.
Παντως αν επαιρνες πρωινη ωρα μεχρι και τις 18 δεκεμβρη επιανες γραμμη..ανα 2 μερες τους καλουσαμε για αποριεςΣτις 8 Δεκεμβρίου μπορεί η τσοπάνα να ήταν πιο τυχερή από εμένα που προσπαθούσα να επικοινωνήσω πριν λίγες ημέρες που μετά από αρκετές ώρες όλα τα τηλέφωνα έδειχναν κατειλημμένα μέχρι που κάποια στιγμή μπήκα στην αναμονή και περίμενα 45 λεπτά και τελικά μίλησα.