• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα πιο γελοία παράπονα κάνουν οι Γερμανοί τουρίστες

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
εξυπναδες καποιων για να παρουν αποζημιωσεις...ή βλακεια;;;;

μου θυμιζει παντως αυτο που μου ειπανε στην σχολη πριν παω στην μοναδα.
"οταν θα εισια αξ/κος υπηρεσιας θα λες: απαγορευεται να κοιμαστε στην σκοπια, να φυγετε απο την σκοπια, να φυγετε απο το στρατοπεδο, να πουληστε το οπλο (!!!)" και διαφορα αλλα τετοια παλαβα...
μα λεω αυτα εννοουνται.... και ομως...αν δεν τα πεις, και γινει κατι τετοιο, θα φερεις ευθυνη....α καλα λεω...

alma

Member
εκτός από αυτά τα δύο φοβερά.... εμένα με σκότωσαν και αυτά:

"It took us nine hours to fly home from Jamaica to England it only took the Americans three hours to get home."

20. "My fiancé and I booked a twin-bedded room but we were placed in a double-bedded room. We now hold you responsible for the fact that I find myself pregnant. This would not have happened if you had put us in the room that we booked." :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha: Είτε δεν το θυμόμουν αυτό το topic,είτε δεν το είχα ανακαλύψει.Φοβερό.

Marilianna

Member
Η αληθεια ειναι οτι οι Γερμανοι σε σχεση με τους Ελληνες ξυπνανε πολυ νωρις για να πανε στην παραλια..:p αλλα οταν και μεις παμε παραλια 1 η 2 το μεσημερι λογικο να μην βρισκουμε που να κατσουμε! :p

paefstra

Member
Η αληθεια ειναι οτι οι Γερμανοι σε σχεση με τους Ελληνες ξυπνανε πολυ νωρις για να πανε στην παραλια..:p αλλα οταν και μεις παμε παραλια 1 η 2 το μεσημερι λογικο να μην βρισκουμε που να κατσουμε! :p
Μα αναγκαστικά πάμε το μεσημέρι, για να μην πέσουμε πάνω σε αγουροξυπνημένους Γερμανούς.

periigitis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πράγα!!!
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ...

Μερικοί λόγοι που το κάνουν αυτό είναι:
1) Να καθίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ξαπλώστρες μιας και τις έχουν πληρώσει! Έρχονται πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι! Αυτό μου το έχουν πει πολλοί γερμανοί πελάτες μου συν του ότι το έχω παρατηρήσει και εγώ! Πολλές φορές δε αφήνουν από το προηγούμενο βραδυ πετσέτες στην ξαπλώστρα που τους αρέσει για να μην τους την πάρουν!
2) Προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ιδιότητες του ηλίου! Με ότι αυτό συνεπάγεται…. Χχαχαχαχαχ

Όσον αφορά το πρωινό πραγματικά παιδιά τα τρώνε όλα! Δεν αφήνουν τίποτα! Δεν είναι λίγοι και αυτοί που βάζουν και στην σακούλα για να τα φάνε αργότερα!

· * Άσχετο!:roll: marilianna Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά μου λέει ότι δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα!

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
χαχαχαχααχχα τους εχει κακομαθει η Μερκελ εκει στην Γερμανια...! :p

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μερικοί λόγοι που το κάνουν αυτό είναι:
1) Να καθίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο στις ξαπλώστρες μιας και τις έχουν πληρώσει! Έρχονται πρώτοι και φεύγουν τελευταίοι! Αυτό μου το έχουν πει πολλοί γερμανοί πελάτες μου συν του ότι το έχω παρατηρήσει και εγώ! Πολλές φορές δε αφήνουν από το προηγούμενο βραδυ πετσέτες στην ξαπλώστρα που τους αρέσει για να μην τους την πάρουν!
2) Προσπαθούν να αξιοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις ιδιότητες του ηλίου! Με ότι αυτό συνεπάγεται…. Χχαχαχαχαχ

Όσον αφορά το πρωινό πραγματικά παιδιά τα τρώνε όλα! Δεν αφήνουν τίποτα! Δεν είναι λίγοι και αυτοί που βάζουν και στην σακούλα για να τα φάνε αργότερα!

· * Άσχετο!:roll: marilianna Προσπάθησα να σου στείλω πμ αλλά μου λέει ότι δεν δέχεσαι προσωπικά μηνύματα!
Αυτο με τις πετσετες το εχω δει να γινεται κατα κορον κ απο αλλες εθνικοτητες ...τις αφηνουν στις παραθαλασσιες ξαπλωστρες ,καθως και στις πισινες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom