• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τα πιο γελοία παράπονα κάνουν οι Γερμανοί τουρίστες

sezar7

Member
Δεν πρόκειται για εξομολόγηση έλληνα ξενοδόχου αλλά καταγγελία στο SPIEGEL από τον Γερμανό επικεφαλής του ταξιδιωτικού κολοσσού TUI.

Ως ''τζαμπατζήδες'' που χαραμίζουν τις διακοπές τους ψάχνοντας για ατέλειες με σκοπό την έκπτωση χαρακτηρίζει τους συμπατριώτες του ο Γερμανός ταξιδιωτικός πράκτορας.

''Έχει θόρυβο στο δωμάτιο από εργασίες, είναι σκονισμένη μια γωνιά της ντουλάπας, βρήκα μερικά ψίχουλα στο τραπέζι μου'' είναι τα συνηθέστερα ''πατήματα'' για μείωση τιμών εως και 50% που ζητάνε.

Μάλιστα ένας γερμανός τουρίστας δικαιώθηκε σε δικαστήριο γιατί δεν κινδύνευσε ούτε λεπτό η ζωή του κατά τη διάρκεια ενός περιπετειώδους πακέτου διακοπών που είχε κλείσει.

Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος.Ο αθεόφοβος ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.
NewsIt.gr: Τα πιο γελοία παράπονα κάνουν οι Γερμανοί τουρίστες

Last edited by a moderator:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Έναν άλλο όμως τον έδιωξε με τις κλωτσιές από το δικαστήριο ο πρόεδρος.Ο αθεόφοβος ζήτησε αποζημίωση ισχυριζόμενος πως δεν είχε προειδοποιηθεί, στην Αφρική, για το πόσο επικίνδυνο ήταν να αγκαλιάσει κροκόδειλο.
NewsIt.gr: Τα πιο γελοία παράπονα κάνουν οι Γερμανοί τουρίστες

Μου έφυγε καφές από τη μύτη, αλλά ακόμα γελάω:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
50% εκπτωση,ε? Εμπρος στο δρομο που μας ανοιγουν οι Γερμανοι. Φαντασου τι παραπονα θα βρουμε εμεις οι Ελληνες!

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Απολυτα σωστο αρθρο. Σε χωρες με μεγαλο ανταγωνισμο στα τουριστικα πακετα ενα παραπονο για προσφερομενες υπηρεσιες καποιου πρακτορειου μπορει να εχει πολυ μεγαλες επιπτωσεις στο πρακτορειο. Ετσι τα μεν πρακτορεια φροντιζουν να μην εχουν πολλα παραπονα γνωριζοντας απο πρωτο χερι τι προιον προωθουν, οι δε πελατες (καποιοι) βρισκουν ευκαιρια με ενα claim να παρουν χρημα πισω. Εκει φυσικα το after sales service και το φυλλο παραπονων εχουν μεγαλη σημασια για τα πρακτορεια. Εδω φυσικα ειμαστε αλλου (ισως αν γινουμε 100.000 μελη στο forum να εχουμε το δικο μας νομικο τμημα και να κανουμε παραπονα αβερτα, τοτε αν μου δωσει το ΟΚ ο Def εχω να σουρω για ελληνικα πρακτορεια...).

Θυμαμαι πριν κατι χρονια που ασχολιομουνα επαγγελματικα με την ενοικιαση σκαφων, ειδαμε κατι Γερμανους λιγο πριν παραδωσουν το σκαφος, να ριχνουν ζαχαρη στο ντεποζιτο του diesel για να κανουν claim απο την εταιρεια ενοικιασεως, με το επιχειρημα οτι χαλασε η μηχανη λογω κακης συντηρησης. Ευτυχως ειδοποιησαμε το Λιμενικο και τους εκαναν τσακωτους.

Για τους Αγγλους παντως η πιο συνηθισμενη δικαιολογια ειναι οτι στο ξενοδοχειο δεν μιλανε σωστα Αγγλικα. Ειναι βλεπεις υποχρεωση του καθε κυπουρου, υδραυλικου ή εργατη να εχει PhD σε English Lit διαφορετικα δεν μπορουν να επιβιωσουν για μερικες ημερες.

Παντως το πιο εκνευριστικο με τους Γερμανους ειναι οτι παντα πιανουν πρωτοι ολες τις ξαπλωστρες. Παντα αναρωτιεμαι τι ωρα ξυπνανε για να πανε να βαλουν τη πετσετα τους στη ξαπλωστρα...

villi

Member
Παντως το πιο εκνευριστικο με τους Γερμανους ειναι οτι παντα πιανουν πρωτοι ολες τις ξαπλωστρες. Παντα αναρωτιεμαι τι ωρα ξυπνανε για να πανε να βαλουν τη πετσετα τους στη ξαπλωστρα...
Κι εγώ την ίδια απόρία έχω.Με αυτό το άγχος περνάνε τις διακοπές τους?Μη δε βρούνε ξαπλώστρα?
Εντωμεταξύ δεν ξεκολλάνε αν δεν νυχτώσει :LOL:

XRISTOS71

Member
Κι εγώ την ίδια απόρία έχω.Με αυτό το άγχος περνάνε τις διακοπές τους?Μη δε βρούνε ξαπλώστρα?
Εντωμεταξύ δεν ξεκολλάνε αν δεν νυχτώσει :LOL:

Σε μεγάλο ξενοδοχείο στην Ρόδο πριν 3 χρόνια θυμάμαι έβαζαν απο το προηγούμενο βράδυ τις πετσέτες τους στις ξαπλώστρες γύρω απο τις πισίνες και το πρωί είχε χώρο μόνο δίπλα στις τουαλέτες για τους υπόλοιπους :cool:

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Αυτο δεν το κανουν μονο οι Γερμανοι. Εγω παλι εξακολουθω να πιστευω ότι οι χειροτεροι ειναι οι Ελληνες.

XRISTOS71

Member
Σωστά δεν το κάνουν μόνον οι γερμανοί αλλά αυτό το ''οι Ελληνες είναι χειρότεροι '' που κολλάει ???

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Σωστά δεν το κάνουν μόνον οι γερμανοί αλλά αυτό το ''οι Ελληνες είναι χειρότεροι '' που κολλάει ???
Παντου εκτός απο τις ξαπλώστρες :haha:. Εκτός απο αυτα που εχω δει με τα ματια μου, μου το εχουν πει και συγγενείς και φιλοι που δουλευουν στον κλαδο. Μιλαμε επισης για γελοια παραπονα τυπου γιατι δεν μου αλλαξατε τις πετσετες το απογευμα (για δευτερη φορα μεσα στη μερα, γιατι ειχε κλεισει juniot suite) το οποιο ακουσα με τα αυτια μου. Και νομιζω ότι αν υπηρχε η δυνατοτητα ή μαλλον πιθανοτητα να παρουν λεφτα πισω απο γελοια αιτηματα γενικότερα θα το εκαναν. Μη κοιτας εσενα κι εμενα. Τελος παντων συγνωμη αν βγηκα οφ τοπικ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τουλάχιστον ο Έλληνας δεν παίρνει μια σαλάτα στα τέσσερα και μια μπύρα όταν παραγγέλνει να φάει.Ήμαρτον δηλαδή.Εντάξει γυφτιές κάνει μεγάλη μερίδα τουριστών όλων των λαών,αλλά αυτό με το φαί των βορείων δεν το χωράει ο νους μου.

Έχω δει δίπλα μου να παραγγέλνει ο άλλος σαγανάκι και να μην δίνει ούτε να δοκιμάσει η παρέα του.Ατομικό σαγανάκι.Εντάξει λέω πάει στο διάολο.Μετά σκάει σε έναν άλλο ατομικό τζατζίκι.Ρε δε πάτε να..........κάνετε καμιά βουτιά.Ορεκτικά δεν έχουν στην πατρίδα τους;

XRISTOS71

Member
Έχω δει δίπλα μου να παραγγέλνει ο άλλος σαγανάκι και να μην δίνει ούτε να δοκιμάσει η παρέα του.Ατομικό σαγανάκι.Εντάξει λέω πάει στο διάολο.Μετά σκάει σε έναν άλλο ατομικό τζατζίκι.Ρε δε πάτε να..........κάνετε καμιά βουτιά.Ορεκτικά δεν έχουν στην πατρίδα τους;

Ναι αλλά εσυ δεν έχεις δει τουρίστριες ( μεγάλης ηλικίας ) στην Πάρο να παραγγέλνουν μεσα σε κάυσωνα με 40 βαθμούς ζεστο καφέ και τζατζίκι !!!!!!!
μια ρουφιξιά -μια μπουκιά !!!!!!!!!!!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ