ΕΡΣΗ
Member
Οχι! Δεν το ειπε. Ειπε οτι θα γινουμε Φιλανδια: Να γίνουμε «Φινλανδία του Νότου» ...ονειρεύεται ο πρωθυπουργός - Newsbomb.gr
Γιατί κάτι μέσα μου έχει αρχίσει να προβλέπει πανικό;;;Δυστυχως εχουμε πηξει απο κομουνιστες που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι ο κομμουνισμος χωρις το κομ και το σμος
Μπα γλεντα το μεχρι να μας διαγραψουνΓιατί κάτι μέσα μου έχει αρχίσει να προβλέπει πανικό;;;
Εγώ, πάντως, αποσύρομαι όσο προλαβαίνω. Σωκράτη τρέχα!
Αδυνατω να αυτοικανοποιηθω αυτη τη στιγμη.... δωσε μου λιγο χρονοΣωκράτη επειδή ποσώς με ενδιαφέρει αν είσαι πασόκα και επειδή οι άντρες (που δουλεύουν και προλαβαίνουν και χτυπούν και τις χάντρες) δεν μιλούν κατά αυτόν τον τρόπο, πιάσε ότι νομίζεις, πήγαινε με ότι νομίζεις και πάψε να προσβάλλεις την αισθητική μου. Και επειδή ούτε ο Βούδας δεν είναι εδώ αλλά ούτε και ο Λένιν αυτοικανοποιήσου με τον καθρέφτη σου και φτύσε αυτόν.
Πάρε το χρόνο σουΑδυνατω να αυτοικανοποιηθω αυτη τη στιγμη.... δωσε μου λιγο χρονο
Οι κομμουνιστες ειπε... αρα το ελεγε για τους αντρες. Δεν σ' ειπε λεσβια, παρεξηγησες.Και κάτι άλλο αν δεν το πήρες χαμπάρι
Και να το έλεγε πρόβλημα κανένα.Οι κομμουνιστες ειπε... αρα το ελεγε για τους αντρες. Δεν σ' ειπε λεσβια, παρεξηγησες.