paefstra
Member
Έχει το φόρουμ, ρε παιδιά, καραβανάδες; Γιατί δεν το ήξερα τόσο καιρό;Στο φόρουμ έχει θέση η αναρχία ή να υπακούμε στους ανώτερους;
Έχει το φόρουμ, ρε παιδιά, καραβανάδες; Γιατί δεν το ήξερα τόσο καιρό;Στο φόρουμ έχει θέση η αναρχία ή να υπακούμε στους ανώτερους;
Έχει κανόνες και όρους τους οποίους υπακούς για να συνεχίζεις να γράφεις. Τώρα γιατί κάποιος να δέχεται να υπακούει κανόνες για να γράφει εδώ αλλά έξω απ' το πληκτρολόγιο να το παίζει 'αναρχικός' είναι κάτι που χρειάζεται περαιτέρω μελέτη. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τους λεγόμενους επαναστάτες του πληκτρολογίου.Έχει το φόρουμ, ρε παιδιά, καραβανάδες; Γιατί δεν το ήξερα τόσο καιρό;
Προσωπικά δεν μου πέφτει η μύτη αν υπακούσω σε κανόνες που μου φαίνονται λογικοί και αποτελεσματικοί.Τους κανόνες δεν τους υπακούς, τους σέβεσαι.
(όπως μαθαίνει ο καθένας βέβαια).
Σ'έχω χάσει!!!Δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω,Τι θες να πεις;Γιατί δεν το λες στα ίσια;Το 'υπακούει' κανόνες που έγραψα για το φόρουμ ήταν φυσικά ειρωνικό (για όποιον κατάλαβε). Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου υπακούν στους κανόνες του ίντερνετ και των φόρουμ για να έχουν τη δυνατότητα να προωθούν τις ιδέες τους.
Δεν εχεις συνειδητοποιησει μου φαινεται πως το φορουμ ειναι ιδιωτικη περιουσια καποιου ανθρωπου. Επισης το να εισαι αναρχικος δεν σημαινει πως εισαι υπερ της βιας και της καταστροφης της περιουσιας του αλλου. Αντιθετα ο αναρχισμος οραματιζεται αταξικες κοινωνιες οπου θα στηριζονται στη συνεργασια και την αλληλεγγυη των ανθρωπων (πραγμα που συμβαινει στο φορουμ). Και για να γινει αυτο δεν χρειαζεται βια και τρομοκρατια.Έχει κανόνες και όρους τους οποίους υπακούς για να συνεχίζεις να γράφεις. Τώρα γιατί κάποιος να δέχεται να υπακούει κανόνες για να γράφει εδώ αλλά έξω απ' το πληκτρολόγιο να το παίζει 'αναρχικός' είναι κάτι που χρειάζεται περαιτέρω μελέτη. Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τους λεγόμενους επαναστάτες του πληκτρολογίου.
Σε ποιους αναφέρεσαι ακριβώς;Το 'υπακούει' κανόνες που έγραψα για το φόρουμ ήταν φυσικά ειρωνικό (για όποιον κατάλαβε). Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου υπακούν στους κανόνες του ίντερνετ και των φόρουμ για να έχουν τη δυνατότητα να προωθούν τις ιδέες τους.
Φυσικά, το να ρίχνεις αυγά και ψιλές σε γκόμενες δείχνει αναρχικό κοινονικό σεβασμό...
Μακαρι ολοι οι ανθρωποι να ηταν επαναστατες του ιντερνετ. Τουλαχιστον θα ξεραμε πως αυτος ο κοσμος βαδιζει σε λογικη πορεια. Η παρουσια της πληθωρας των αδιαφορων και του στρατου των υποτακτικων ειναι αυτη που μου χαλαει τα ονειρα.Το 'υπακούει' κανόνες που έγραψα για το φόρουμ ήταν φυσικά ειρωνικό (για όποιον κατάλαβε). Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου υπακούν στους κανόνες του ίντερνετ και των φόρουμ για να έχουν τη δυνατότητα να προωθούν τις ιδέες τους.