• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τα ίδια και τα ίδια.Ήξεις αφήξεις κείμενα που ούτε θέση παίρνουν ούτε λύση προτείνουν.Μικροαστισμοί του κερατά,συμψηφισμοί και αοριστολογίες.Κρίμα.

υ.γ. Μόλις πριν λίγο καιρό μας έλεγες ότι ήταν "περαστικοί" και "ασόβαροι" όταν κάποιοι διαφωνούσαμε.Τώρα "ήρθαν για να μείνουν" και "πείθουν κόσμο;".

Traveller

Member
Σύντροφε με αγωνία περιμένω τις δικές σου προτάσεις και τις δικές σου λύσεις... το φτωχό μου το μυαλό σκέφτεται τα εξής...

1. Βγαίνουμε στους δρόμους και πλακωνόμαστε με τον Παναγιώταρο και τον Λαγό... θα επιζήσει ο πιο δυνατός, αλλά γνώμη είναι ότι ούτε εσύ ούτε εγώ έχουμε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρουμε...
2. Παραλλαγή της λύσης 1 είναι να βγάλουμε τα ΚΝΑΤ να πλακωθούν με τους φασίστες... το κόβω για ντέρμπι αλλά η ιδέα δεν με πολυενθουσιάζει... το ξέρω ότι δεν συμφωνείς, αλλά για μένα ο ναζισμός του Χίτλερ με τον "κομμουνισμό" του Στάλιν είναι μια από τα ίδια...
3. Ακόμη μια παραλλαγή της λύσης 1. Να βγει η αστυνομία να καθαρίσει για πάρτη μας... δεν το συνεχίζω, με πιάνουν τα γέλια...
4. Να συστρατευθούμε κάτω από το συνταγματικό τόξο του Δένδια και του Βενιζέλου... το ξέρω ότι είναι ανέκδοτο αλλά ψάχνω για λύσεις...
5. Να βγάλουμε εκτός νόμου η Χ.Α και αν γλιτώσουμε από το χάος που θα επικρατήσει, να στείλουμε τους φασίστες στα ξερονήσια και να ανακηρύξουμε την Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας... ρομαντικό το σενάριο αλλά μάλλον με περιορισμένες πιθανότητες επιτυχίας... για να μας κλείνουνε κατά Δαφνί μεριά μου φαίνεται πιο πιθανό...
6.
7.
8.
Συμπλήρωσε μόνος σου τα υπόλοιπα και... καλή τύχη...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εκτός από κείμενα εντυπωσιασμού θα μας γράψεις και κανένα ουσίας;
Γιατί λαμβάνοντας υπόψη το από πάνω είμαστε καταδικασμένοι.
Μια είναι η λύση και απαιτεί υπέρβαση του εαυτού μας.ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Οι θρασύδειλοι Ναζί το μόνο που ξέρουν είναι να μαχαιρώνουν στα σκοτάδια,γι'αυτό και δεν εμφανίζονται ποτέ σε μαζικές πορείες ή πετάνε καμιά πετρούλα κρυβόμενοι πίσω από τα φιλαράκια τους (λέγε με ΕΛ.ΑΣ.)
Ποτέ δεν είπα ότι εσύ κι εγώ μπορούμε να τα βάλουμε με δύο μπράβους.Αλλά 1.000.000 κόσμου μπορεί να τα βάλει με τα σκουλήκια και να τα χώσει εκεί που ανήκουν.Και μη πει κανείς για εμφυλίους και σαχλαμάρες.Οι ομάδες κρούσης των Ναζί δεν ξεπερνάνε τα 2.000-3.000 άτομα πανελλαδικά.
Θέληση χρειάζεται και να ξεπεράσουμε το φόβο.Αυτόν δηλαδή πάνω στον οποίο στηρίχτηκε ανέκαθεν ο Φασισμός.

Δημοκράτης (κι όχι μόνο αριστερός/αντιεξουσιαστής κλπ.) είναι αυτός που υπερασπίζεται τη δημοκρατία και δεν το αναθέτει σε άλλους.

thessaris

Member
Μαλτάκια πες τι προτείνεις σοβαρά. Μια εφικτή λύση. Βίαιη εξέγερση εδώ και τώρα;

Απλώς να σημειώσω εδώ ότι αν προτείνεις αυτό, η λύση έχει δύο θέματα σοβαρά κατά τη γνώμη μου.
-περιλαμβάνει βία, την οποία έχουν αποκηρύξει σχεδόν παντού στον πολιτισμένο κόσμο ακόμα και θεωρητικοί του αναρχισμού και του αντεξουσιασμού.
-ακόμη και αν απενοχοποιήσουμε τη βία. Ποιος θα μπει μπροστάρης; κάποιες άτακτες ομάδες μπαχαλάκηδων; κάποιες διεσπαρμένες ομάδες του αναρχικού χώρου που δεν έχουν καμία συνοχή; Ο σταλινικός Κουτσούμπας; ο αστείος Τσίπρας;

Στο σημείο που φτάσαμε μιλάμε για εγκλήματα και κίνδυνο για ανθρώπινες ζωές. Ο ανθρωπισμός δεν είναι μικροαστισμός. η συμπαράταξη των αριστερών με τους αστούς στη βάση της ειρηνικής συμβίωσης ΔΕΝ είναι μικροαστισμός.

Edit: το post γράφτηκε πριν την τελευταία σου απάντηση.

liopyr

Member
Τράβελερ, επειδή το επαναλαμβάνεις συνέχεια, είναι τελείως λάθος η λογική που βάζει στο ίδιο καλάθι τους νεοναζί και τα στρατιωτάκια του ΚΚΕ.
Επιτέλους, από την μία έχουμε να κάνουμε με παρακρατικούς λούμπεν τραμπούκους, πορτιέρηδες, μπράβους, νονούς της νύχτας, νταβατζήδες, τσιράκια εφοπλιστών και πληρωμένους δολοφόνους που πουλώντας εθνικιστική προπαγάνδα προσπαθούν να βάλουν στο γύψο μία κοινωνία που δεν ξέρει τι της γίνεται, και από την άλλη έχεις να κάνεις με κολλημένους σταλινικούς γραφειοκράτες με τους οποίους έχεις απλά διαφορές τις οποίες επιβάλλεται να λύσεις τώρα.
Το πέσιμο των νεοναζί στο Πέραμα δεν έγινε επειδή τους θεωρούν εργατοπατέρες ή ξεπουλημένους, έγινε επειδή τους θεωρούν κομμουνιστές. Όποιος εθελοτυφλεί κρατώντας αποστάσεις, παίζει χωρίς να το καταλαβαίνει το παιχνίδι των νεοναζί.

Αν με ρωτούσες πριν 3 χρόνια αν με ανησυχεί η χρυσή αβγή, θα σου έλεγα με περισσή σιγουριά πως όχι, οι τύποι είναι ανίκανοι να αρθρώσουν μία πρόταση που να βγάζει νόημα, πως είναι δυνατόν να ασκήσουν πολιτική;
Κι όμως, το κάνουν, και αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε υπερεκτιμήσει την κριτική ικανότητα μιας τεράστιας αποχαυνωμένης μερίδας της κοινωνίας να αντιληφθεί τα αυτονόητα.
Συνεπώς, ακόμα και αν βρεις ένα τρόπο να συνομιλήσεις με έναν τύπο ..που αρνείται το ολοκαύτωμα χωρίς να σε μαχαιρώσει κατά την διάρκεια της "κουβέντας", πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις, πολύ απλά επειδή αυτοί που τον υποστηρίζουν δεν ξέρουν τι είναι ολοκαύτωμα.

Από εκεί και πέρα, είναι ανώφελο να ψάχνεις να βρεις τρόπο να τους αντιμετωπίσεις ατομικά.
Δεν γίνεται, είναι αστείο να συζητάμε αν μπορούμε να δείρουμε έναν μπράβο, δεν μιλάμε για κάποια επινοημένη οπαδική αντιπαλότητα ολυμπιακών - παναθηναϊκών, μιλάμε για την τύχη μιας ολόκληρης χώρας που ετοιμάζεται να ξαναζήσει την πιο κτηνώδη εκδοχή της σύγχρονης ιστορίας.

Ο φασισμός αντιμετωπίζεται στο δρόμο με συλλογική δράση, με αντιφασιστικές εστίες σε κάθε γειτονιά, με ενημέρωση, με συγκρουσιακή συνείδηση, με πολιτικές πρωτοβουλίες, με οργάνωση.
Ο μόνος χώρος που κινείται ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο αντιεξουσιαστικός, και το πληρώνει αυτό με την ζωή του την ίδια ώρα που η ευρύτερη αριστερά ψηφοθηρεί μέσω ..twitter.

Thessaris, αυτές οι "άτακτες ομάδες μπαχαλάκηδων" που λες, είναι ο βασικότερος λόγος που οι νεοναζί δεν κάνουν παρελάσεις κάθε πρωί στην γειτονιά σου να σου ζητήσουν ταυτότητα και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.
Την λεγόμενη καταδίκη της βίας "απ'όπου και αν προέρχεται" θα την δεχθώ μόλις μου υποδείξεις με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει απέναντι σε ένα μαχαίρι.
Θα μου πεις, υπάρχουν οι ομάδες ΔΙΑΣ για να αποτρέψουν το μαχαίρι.
.. Oh wait.

Traveller

Member
Τράβελερ, επειδή το επαναλαμβάνεις συνέχεια, είναι τελείως λάθος η λογική που βάζει στο ίδιο καλάθι τους νεοναζί και τα στρατιωτάκια του ΚΚΕ.
Επιτέλους, από την μία έχουμε να κάνουμε με παρακρατικούς λούμπεν τραμπούκους, πορτιέρηδες, μπράβους, νονούς της νύχτας, νταβατζήδες, τσιράκια εφοπλιστών και πληρωμένους δολοφόνους που πουλώντας εθνικιστική προπαγάνδα προσπαθούν να βάλουν στο γύψο μία κοινωνία που δεν ξέρει τι της γίνεται, και από την άλλη έχεις να κάνεις με κολλημένους σταλινικούς γραφειοκράτες με τους οποίους έχεις απλά διαφορές τις οποίες επιβάλλεται να λύσεις τώρα.
Κολλημένοι γραφειοκράτες Σταλινικοί λοιπόν βαφτίζονται οι "σύντροφοι" του ΚΚΕ... και δεν ντρέπεστε που το λέτε... το ποιο προδοτικό κόμμα από καταβολής Ελλάδας είναι απλά "κολλημένοι γρφειοκράτες"... ποιοί? Τα καθίκια που διέσυραν τον Πλουμπίδη κολλώντας του την ρετσινιά του πράκτορα, οι ρεζίληδες που έτρωγαν τα ντολμαδάκια της Μαρίκας, οι ξεφτίλες που έκαναν μόλις πριν μήνες περιφρούρηση στην βουλή και έδιναν στους ασφαλίτες τα παιδάκια που διαδήλωναν, οι προδότες του Σοσιαλισμού, που ακόμη και σήμερα πίνουν νερό στο όνομα του Γεωργιανού χασάπη, οι φασίστες που βγάζουν αμπάριζα τα ΚΝΑΤ και το ΠΑΜΕ για να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκι, οι καρακαπιταλιστές του κερατά που έχουν εκδοτική εταιρία, ραδιοσταθμό και δικό τους κανάλι, που βέβαια το πούλησαν με αδιαφανείς διαδικασίες και εκμεταλλεύονταν τους εργαζομένους τους, οι θρασύδειλοι που απειλούν τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους ότι αν τολμήσει και γίνει ποτέ έλεγχος στα οικονομικά του κόμματος θα γίνει μακελειό... δεν νομίζω ότι αξίζει να προχωρήσω παρακάτω γιαυτά τα μιάσματα της ιστορίας, που καπιλεύονται ΠΑΝΤΑ τους λαϊκούς αγώνες και μας το παίζουν μπροστάρηδες των προοδευτικών κινημάτων... αλλά βέβαια οι κόκκινοι φασίστες έχουν το ακαταλόγιστο γιατί οι Έλληνες αριστεροί, αριστεριστές ακόμα και αναρχικοί είναι πολιτικά κομπλεξικοί με το "μητρικό" κόμμα με το οποίο άκουσων - άκουσων έχουν "απλά διαφορές". Όχι παλικάρια μου δεν σας κάνω την χάρη... εσείς μπορεί να έχετε "απλά διαφορές" με τους "Σταλινικούς γραφειοκράτες", εμείς όμως επειδή ξέρουμε καλά τις προδοσίες τους και τα αλισβερίσια τους, τους κατατάσσουμε εκεί πους τους πρέπει... στην άλλη όψη του ίδιου νομίσματος... συγνώμη που σας χαλάω την συμμαχία, αλλά Χ.Α και ΚΚΕ πάνε παρέα... ο φασισμός είτε μαύρος είτε κόκκινος είναι το ίδιο μακάβριος... και αν έχετε αντίρρηση κάντε ένα ταξιδάκι στα κολαστήρια της OGPU και της NKGB στη Σιβηρία ή τραβάτε στο Μεξικό να δείτε πως σκοτώνονται οι αγνοί επαναστάτες και μετά το ξανακουβεντιάζουμε... υ.γ. Ασφαλώς όλα όσα καταλογίζω στους Σταλινικούς φασίστες έχουν να κάνουν με την ηγεσία και τα στελέχη αυτού του καπιταλιστικού μορφώματος, που ενδύεται ανερυθρίαστα κομμουνιστικό μανδύα... οι αγνοί πατριώτες, που όντως πολέμησαν για υψηλά ιδανικά αλλά είχαν την ατυχία να παραπλανηθούν και να τους ψηφίσουν, ουδεμία σχέση έχουν με αυτούς...

Το πέσιμο των νεοναζί στο Πέραμα δεν έγινε επειδή τους θεωρούν εργατοπατέρες ή ξεπουλημένους, έγινε επειδή τους θεωρούν κομμουνιστές. Όποιος εθελοτυφλεί κρατώντας αποστάσεις, παίζει χωρίς να το καταλαβαίνει το παιχνίδι των νεοναζί.
Το πέσιμο των Ναζί στο Πέραμα έγινε για την μοιρασιά και όχι γιατί ήταν κομμουνιστές... είπαμε είναι μαλάκες οι φασίστες αλλά να βγουν στο Πέραμα παγανιά και να πλακώνουν κομμουνιστές στο ξεκούδουνο εμένα δεν με πείθει... απλά οι "γραφειοκράτες" σας βλέπουν ότι μια περιοχή που χρόνια τώρα ελέγχονταν από το κόμμα και το ΠΑΜΕ, τσινάει και γυρνάει το φύλλο... χάνονται τα χαρτζηλίκια και τα κουπόνια και κάτι πρέπει να κάνουμε ρε αδερφέ... αντί να δουν τα χάλια τους και να ψάξουν γιατί ο κόσμος τους γυρνάει την πλάτη και ερωτοτροπεί με τους φασίστες, βγάζουν τις γνωστές "δημοκρατικές" δυνάμεις κρούσεις για να δείξουν ότι υπάρχουν... οι φασίστες τσαμπουκαλεύτηκαν και έγινε το πάρτυ... αφήστε λοιπόν τα σάπια... ο τσαμπουκάς έγινε για τον έλεγχο της περιοχής και όχι γιατί αυτοί που τις έφαγαν είναι κομμουνιστές...

Κι όμως, το κάνουν, και αυτό συμβαίνει επειδή έχουμε υπερεκτιμήσει την κριτική ικανότητα μιας τεράστιας αποχαυνωμένης μερίδας της κοινωνίας να αντιληφθεί τα αυτονόητα.
Όχι αγόρι μου, η Χ.Α ανεβαίνει γιατί πουλάει ελπίδες... ελπίδες του κώλου αλλά ελπίδες... όταν το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και η αριστερά, που κανονικά έπρεπε να σαρώνει παίρνει μονοψήφια νούμερα ( για την αριστερά μιλάω και όχι για τον ΣΥΡΙΖΑ) τότε κανένας κόσμος δεν φταίει, φταίς εσύ που δεν κάνεις απολύτως τίποτε... φταις εσύ που αντί να ξεμπροστιάσεις τον φασιστικό κίνδυνο το μόνο που κάνεις είναι να λες δεν μιλάω με φασίστες, απλά τους σκοτώνω όπου βρω... τα ξανάπαμε δεν μιλάς εσύ, μιλάνε αυτοί και φαίνεται πως μιλάνε πολύ καλά μάλιστα... δεν μπορεί να πολεμήσεις τους φασίστες με την βία... ΤΕΛΟΣ... και ρόμπα γίνεσαι γιατί θα της φας και τους δίνεις επιχειρήματα πως αμύνονται στην βια ενός συστήματος που καταρρέει... γιαυτό φωνάζω ότι το να βγει εκτός νόμου η Χ.Α είναι εγκληματικό λάθος... στην συνείδηση του κόσμου θα ηρωοποιηθούν...

Συνεπώς, ακόμα και αν βρεις ένα τρόπο να συνομιλήσεις με έναν τύπο ..που αρνείται το ολοκαύτωμα χωρίς να σε μαχαιρώσει κατά την διάρκεια της "κουβέντας", πάλι τίποτα δεν θα καταφέρεις, πολύ απλά επειδή αυτοί που τον υποστηρίζουν δεν ξέρουν τι είναι ολοκαύτωμα.
Και τι κάνεις εσύ δηλαδή για να μάθει η νέα γενιά τι είναι ολοκαύτωμα? Έκανες σαν κυβέρνηση, σαν φορέας, σαν κόμμα εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις για το τι είναι ο φασισμός και το πόσο κακός είναι... όταν η Χ.Α κάνει στρατολογήσεις στα σχολεία και σαρώνει στις μικρές ηλικίες εσύ απλά αρνείσαι να μιλήσεις με τους φασίστες... η ηλιθιότητα σε όλο της το μεγαλείο!!

Από εκεί και πέρα, είναι ανώφελο να ψάχνεις να βρεις τρόπο να τους αντιμετωπίσεις ατομικά.
Κανένας δεν είπε ότι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις ατομικά... για συλλογικά μιλάω κι εγώ... ναι, να βγεις στους δρόμους, οκ να διαδηλώσεις, αλλά το φτωχό μου το μυαλό λέει ότι η ιδεολογική αντιπαράθεση είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις το φαινόμενο του φασισμού στη χώρα μας...

Ο μόνος χώρος που κινείται ουσιαστικά προς αυτή την κατεύθυνση είναι ο αντιεξουσιαστικός, και το πληρώνει αυτό με την ζωή του την ίδια ώρα που η ευρύτερη αριστερά ψηφοθηρεί μέσω ..twitter.
Thessaris, αυτές οι "άτακτες ομάδες μπαχαλάκηδων" που λες, είναι ο βασικότερος λόγος που οι νεοναζί δεν κάνουν παρελάσεις κάθε πρωί στην γειτονιά σου να σου ζητήσουν ταυτότητα και πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.
Την λεγόμενη καταδίκη της βίας "απ'όπου και αν προέρχεται" θα την δεχθώ μόλις μου υποδείξεις με ποιον τρόπο μπορεί κάποιος να επιχειρηματολογήσει απέναντι σε ένα μαχαίρι.
Υποθέτω ότι κάνεις πλάκα... προχθές οι φασίστες σκότωσαν έναν αθώο πολίτη και χθες ομάδες αριστεριστών κατέστρεψαν μαγαζιά και αυτοκίνητα αθώων πολιτών... νομίζεις λοιπόν ότι έτσι κάνεις δουλειά?? νομίζεις ότι έτσι δείχνεις στις μάζες το πόσο κακός είναι ο φασισμός? Οχι αγαπητέ μου, μπάχαλο κάνεις και ρίχνεις νερό στο μύλο της αντίδρασης... γιατί για κάθε νεκρό αντιφασίστα το αστικό κράτος θα σου αντιτάξει μια ΜARFIN και μια έγκυο που κάηκε... είναι σκληρό αυτό που θα πω αλλά στην κοινωνία της πλήρους απαξίωσης που ζούμε, τείνω να το πιστέψω... είμαι σίγουρος ότι την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου περισσότερο την έτσουξε που έσπασαν το μαγαζί τους και κατέστρεψαν το αυτοκίνητό τους παρά ότι χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή... αν μπορέσουμε και αλλάξουμε αυτή την νοοτροπία τότε θα έχει ξεριζωθεί και ο φασισμός από τον τόπο μας...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ούτε ο Σαμαράς δεν θα τα έλεγε καλύτερα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μείνε στις ταινίες εσύ.Εγώ προτιμώ τη ζωή που εξελίσσεται.
Η στιγμή δεν ενδείκνυται για εσωτερικές κόντρες.Στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ να σου θυμίσω συμμετείχαν όλοι οι Δημοκράτες όχι μόνο οι Σταλινικοί.Επίσης ωραία τα λόγια του καναπέ και του pc αλλά είναι ζήτημα αν γράφουν εδώ μέσα 4-5 κινηματικοί.Οι υπόλοιποι καθίστε να κοιτάτε το Φασισμό να παρελαύνει και αναθέστε το μέλλον σας σε άλλους.

karfitsa

Member
είμαι σίγουρος ότι την μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου περισσότερο την έτσουξε που έσπασαν το μαγαζί τους και κατέστρεψαν το αυτοκίνητό τους παρά ότι χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή... .
Ναι...τσουζει,αν μου καψουν το μαγαζι μου,δεν εχει δικαιωμα κανεις να κανει πλιατσικο στον δικο μου κοπο και πονο.Στεκομαι ορθια 10 ωρες τη μερα,να μπορω να παω ενα πιατο φαι στο σπιτι μου,να πληρωνω τους προμηθευτες μου,τα χαρατσια που μου επιβαλλει ο αλλος λησταρχος,το κρατος,και να ερχεται ενα μαλακιστηρι,να μου καταστρεψει σε 5 λεπτα,τους κοπους μιας ζωης...και στο ονομα ποιου ιδανικου?(Και οχι δεν βαζω σε ζυγαρια το θανατο -δεν μιλαμε για κατι συγκρισιμο)

Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρο Ελλάδας... το 1980!
Όταν ξεμπερδέψουμε από τη ρημάδα την " αυθεντία", τότε θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μας, ως κοινωνία. Η αιώνια φαγωμάρα του "ποιός έχει τη λύση" , το ΚΚΕ, ο ΣΥΝ, η εξωκοινοβουλευτική, οι αναρχικοί, οι οικολόγοι, ο κάθε πικραμένος, κατάφερε να διώξει το κόσμο από την ενασχόληση με τα κοινά και συνεπικουρούμενος από το καθεστώς ( ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, media, lifestyle κ.λ.π.) ο κόσμος ακολούθησε την ιδιώτευση και το "έλα μωρέ, όλοι το ίδιο είναι" με (νομοτελειακό ) αποτέλεσμα τον εκφασισμό της κοινωνίας και τα τρελά ποσοστά της ΧΑ σήμερα.
Maltakia δεν είναι όλος ο κόσμος για να συμμετέχει στα κινήματα, όπως δεν είναι πλασμένοι όλοι να είναι γιατροί ή επιστήμονες και η Ιστορία, την οποία επικαλέστηκες σε κάποιο ποστ, το έχει αποδείξει αυτό. Σε καμία εξέγερση, επανάσταση, ανατροπή, οι συμμετέχοντες δεν ήταν πλειοψηφία. Πάντα ήταν μειοψηφία απλά είχαν κάποιο ικανό αριθμό και οπλισμό γιά την ανατροπή.
Traveller πέραν της (απολαυστικής) κριτικής στο ... Κόμμα του Λαού (Χαχααχα) δε συμφωνώ και πολύ στα υπόλοιπα, άσε που δε προτείνεις και τίποτα. Όπως είπε και ο liopyr αν δεν υπήρχαν οι παντός είδους (ειρηνικοί ή όχι) κινηματίες αλλά και οι μπαχαλάκηδες, θερμόαιμοι, κ.λ.π. θα ήμασταν ακόμα Οθωμανική Αυτοκρατορία, εδώ πέρα. Και πριν αρχίσετε τα " δε συγκρίνονται αυτά που λες" διαβάστε για τα πλιάτσικα και τις σφαγές που έκαναν οι κατσαπλιάδες που ( ευτυχώς) μας απελευθέρωσαν και θα καταλάβετε ότι, διαχρονικά, παγκοσμίως είναι αυτό το "είδος" ανθρώπων που προχωράει το κόσμο μπροστά, αρκεί να έχουν ηγεσία που να ξέρει πως να τους χρησιμοποιήσει.
Εδώ βέβαια, μπαίνει το μεγάλο πρόβλημα. Η ηγεσία, όχι μόνο των μπάχαλων αλλά και της Αριστεράς και των πάντων, αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα.
Το θέμα τώρα είναι ότι πρέπει όλοι ο καθένας με το τρόπο που τον εκφράζει καλύτερα, να κινηθούμε ενάντια στα παιδιά του Χίτλερ πριν είναι αργά. Είτε ειρηνικά, είτε βίαια, είτε θεσμικά, όταν η κατακραυγή είναι καθολική, τότε θα ξεμπερδέψουμε από τα μιάσματα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic