• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρο Ελλάδας... το 1980!
σώπα...
Απίστευτο: Ούτε δέκα Ελληνες δεν πήγαν να μαζέψουν φράουλες στη Νέα Μανωλάδα
Eλάχιστος αριθμός Ελλήνων φέρεται να έχει ανταποκριθεί στις αιτήσεις των φραουλοπαραγωγών για πρόσληψη μέσω ΟΑΕΔ 4.648 εργατων στα φραουλοχώραφα της Βουπρασίας!
http://www.iefimerida.gr/news/112611/απίστευτο-ούτε-δέκα-ελληνες-δεν-πήγαν-να-μαζέψουν-φράουλες-στη-νέα-μανωλάδα
http://www.patrisnews.com/nea-enime...-sta-fraoylohorafa-tis-manoladas#.Uc30pfDRrcs
Ναι ξέρω, πάλιωσε, αλλά σήμερα έπεσα πάνω σε αυτό εδώ
http://www.imerologioanergou.gr/details.php?aid=1006
Τσάμπα και οι "αναλύσεις" που κάναμε...........

chrisbd

Member
Συλλήψεις 46 για «πειραγμένα» ταξίμετρα

Σαράντα έξι οδηγοί ταξί συνελήφθησαν τις δυο τελευτίες ημέρες, από αστυνομικούς της Τροχαίας Αττικής, κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, για παρεμβάσεις στα ταξίμετρα και τις ταμειακές μηχανές, έξω από σταθμούς, μεγάλα ξενοδοχεία, νοσοκομεία και εμπορικά κέντρα του λεκανοπεδίου.

Last edited by a moderator:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Λίγη ακόμα Δημοκρατία από αυτή που έχουμε μπουχτίσει τα τελευταία χρόνια.Μη μου αγχώνεστε μόνο,αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ορίστε αξιωματικοί που εμπιστευόμαστε για την ασφάλειά μας...

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Λίγη ακόμα Δημοκρατία από αυτή που έχουμε μπουχτίσει τα τελευταία χρόνια.Μη μου αγχώνεστε μόνο,αυτά συμβαίνουν μόνο στους άλλους...

Συμπληρώνω με αυτό...
http://ilioupolisonline.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2689
και σχετικό βίντεο μετά από λίγο ψάξιμο στο youtube

villi

Member
Συγνώμη βρε παιδιά για την ταπεινή μου παρέμβαση,δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε τέτοιες ''συζητήσεις'',δεν είμαι πολιτικοποιημένο άτομο,δεν ανήκω σε καμία παράταξη και δεν ψηφίζω τίποτα εδώ και χρόνια γιατί δεν με εκφράζει τίποτα.Επίσης δεν είμαι αστυνομικός,σας προλαβαίνω.
Νευρίασα όμως βλέποντας τα παραπάνω βίντεο αφενός γιατί στο πρώτο δείχνει κάποιον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ να λέει μία φράση που έχει κοπεί από μία δηλωσή του στην οποία διαβάζει προκύρηξη τρομοκρατικής οργάνωσης και στο δευτερο βίντεο ενω πρακολουθούμε μια πορεία (?) στο σημείο 0,41 sec δείχνει τους διαμαρτύροντες να βανδαλίζουν κτίριο στο οποίο γράφουν σύνθημα με σπρέι!!!Με συγχωρείτε αλλά δε θεωρώ δημοκρατικό δικαίωμα κανενός να γράφει ότι σύνθημα του έρθει στο κεφάλι στον τοίχο του σπιτιού μου!!!Μην υποτιμάται την νοημοσύνη μας,η δημοκρατία πρέπει να τηρείτε από όλους αλλιώς αν σε δω να γράφεις τον τοίχο μου φωνάζοντας ότι έχεις το δικαίωμα θα σου ρίξω φάπα γιατί έχω κι εγώ το δικάιωμα,μη τρελαθούμε!

paefstra

Member
Με συγχωρείτε αλλά δε θεωρώ δημοκρατικό δικαίωμα κανενός να γράφει ότι σύνθημα του έρθει στο κεφάλι στον τοίχο του σπιτιού μου!!!Μην υποτιμάται την νοημοσύνη μας,η δημοκρατία πρέπει να τηρείτε από όλους αλλιώς αν σε δω να γράφεις τον τοίχο μου φωνάζοντας ότι έχεις το δικαίωμα θα σου ρίξω φάπα γιατί έχω κι εγώ το δικάιωμα,μη τρελαθούμε!
Βέβαια πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι αρκετά παλιό αυτό το χούι

villi

Member
Βέβαια πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι αρκετά παλιό αυτό το χούι
Συμφωνώ μόνο που δεν έχει καμία σχέση η φωτό με το βίντεο.Αυτό είναι το κακό σήμερα,έχουμε παρερμηνευσει το παρελθόν νομίζοντας ότι κάνουμε επανάσταση βάζοντας τα ο ένας με τον άλλο!Τελικά δεν ξέρουμε ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός.Απλά έχω βαρεθεί να βλέπω ομάδες πλυθησμού να συγκρούονται λες και ετσι θα λυθούν τα προβλήματα.Αν βρίσω τον αστυνομικό,τον αναρχικό,τον ρατσιστή,τον φασίστα,τον δημοκράτη θα ανέβει ο μισθός μου σε αξιοπρεπή επίπεδα και θα έχουν μέλλον τα παιδιά μου???Φταίνε όλοι οι παραπάνω για την κατάντια της χώρας μου ή είναι κι αυτοί θύματα των ίδιων υπανθρώπων που τους οδηγούν σε αυτές τις συμπεριφορές?Απλά προβληματίζομαι για τις καθημερινές εικόνες στη χώρα μου,που η διάσπαση μας τους βοηθά να κάνουν την δουλειά τους ανενόχλητοι!

Otokodate

Member
Villi> Καλά, το "Ζήτω η αναρχία" βίντεο δεν νομίζω πως το έχει περάσει κανείς για χαλκευμένο βίντεο που έχει κάποιον σκοτεινό σκοπό, προφανώς είναι απλά χιουμοριστικό.

Απο'κει και πέρα δημοκρατία υπήρξε μόνο στην αρχαία Ελλάδα, αυτό που έχουμε είναι ένα είδους φιλελεύθερης ολιγαρχίας. Απλά εσύ μπερδεύεις το φιλελεύθερο κομμάτι με την δημοκρατία. Παρ'ολα αυτά η αλήθεια είναι πως ενώ θα συμφωνούσα μαζί σου όσων αφορά την πλειοψηφία των γκραφίτι της Αθήνας για το συγκεκριμένο δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνώ μαζί σου γιατί έχει λόγο ύπαρξης, έχει ένα μήνυμα αξιοπρεπές να μεταφέρει σ'αυτόν που θα το δει κλπ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξεπερνώντας τις υπόλοιπες σαχλαμάρες που διαβάζω,θα αναφέρω απλώς ότι το "παράνομο γκράφιτι" διώκεται με βάση συγκεκριμένες διατάξεις τις οποίες αν διαβάσει κάποιος αμφιβάλλω ότι θα βρει να αναγράφουν "γκλομπιές στο κεφάλι σε όλους ανεξαιρέτως που βρίσκονται τριγύρω και βομβίδες κρότου-λάμψης επειδή φωνάζεις συνθήματα για την παράνομη κράτηση ανθρώπων χωρίς δίκη".

Θα πρότεινα δε,σε όποιον δεν διαθέτει ίχνος αίσθησης του χιούμορ,να αποκτήσει γιατί θα καλυτερεύσει την ποιότητα της ζωής του.

villi

Member
Ορίστε αξιωματικοί που εμπιστευόμαστε για την ασφάλειά μας...
Από το παραπάνω σχόλιο που έγραψες στο βίντεο δεν διαφαίνεται χιουμοριστική κατάσταση,ίσως φταίει ότι δεν έχω εγώ χιούμορ ή είναι μπλάκ και είναι υποκειμενικό αν θα το πιάσει κανείς!
Αλλά αφού ισχυρίζεσαι ότι το έγραψες για να γελάσουμε δεν έχω λόγο να μη σε πιστεύω!
Παρ'όλα αυτά θα κρατήσω τη συμβουλή σου και θα γελώ περισσότερο ίσως είναι και ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίζω πια την καθημερινότητα!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Από το παραπάνω σχόλιο που έγραψες στο βίντεο δεν διαφαίνεται χιουμοριστική κατάσταση,ίσως φταίει ότι δεν έχω εγώ χιούμορ ή είναι μπλάκ και είναι υποκειμενικό αν θα το πιάσει κανείς!
Έχεις καταλάβει ότι εκτίθεσαι;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος