battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Δε ξέρω που σπούδασες, πάντως οι δικές μου εμπειρίες λένε πως τέτοιοι φοιτητές μόνο "απλοί πολίτες" δεν είναι...Αντίθετα, συνήθως βαθιά χωμένοι στα κομματικά.Χωρις να ξερω τι εχει προηγηθει δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα. Ο ραγιαδισμος κυλα καλα στο αιμα μας και υποτακτικα δεχομαστε τον καθε βιασμο. Ειμαστε κοιμισμενος λαος που οχι μονο δεν διεκδικουμε ενα καλυτερο αυριο αλλα παραδινομαστε αμαχητι στις ορεξεις της εξουσιας.
Δεν γνωριζω αν η κοπελα εχει δικιο ή αν αυτο που διεκδικει θα της προσφερει καλυτερο αυριο. Η διαφωνια ομως μεταξυ ενος ανθρωπου του κομματικου συστηματος και μιας ομαδας πολιτων εμπειρικα εχει αποδειξει πως συνηθως οι απλοι πολιτες εχουν δικιο.
Ετσι κι εδω εκ πρωτης οψεως μου ειναι πιο ευκολο να πιστεψω πως τα κοριτσια διαμαρτυρονται δικαιολογημενα. Οσο "μπουμπουκιστικα" κι αν φωναζουν...
Και στην τελικη ο κυριος αυτος ειναι πληρως αποτυχημενος και αναξιος της θεσης που κατεχει. Ως εκπαιδευτικος επρεπε να βρει τον τροπο να μην φτασουν τα πραγματα σ' αυτο το σημειο.
Ούτε εγώ ξέρω τι έπαιξε στην Πάτρα - προφανώς κι αυτός ο πρόεδρος δε θα 'ναι κανένα λουλούδι για μύρισμα - αλλά βλέπω υστερίες που κρύβουν τη δύναμή τους στη μάζα. Αποτυχημένος μπορεί να είναι, αλλά κι αυτές ενήλικες είναι, όχι άμοιρα ευθυνών παιδάκια.
Ξαναλέω, εμετός τα σχόλια των "βαρβάτων αντρών" που θέλουν να τις στείλουν στις κουζίνες τους να μάθουν τρόπους...Αλλά τι τα θες, ποιος έχασε την παιδεία του για να τη βρούμε εμείς.