Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Τότε αγαπητέ Θάνο του λες "ε όταν βρεις ρέστα ξαναέλα να σε πληρώσω". Δική του υποχρέωση είναι να έχει ψιλά, όχι του πελάτη να τρέχει στα περίπτερα αντί να ξεκουράζεται στην ξαπλώστρα που χρυσοπλήρωσε.πολύ εκνευριστικό,
να πηγαινεις σε οργανωμένη παραλία, να παραγγέλνεις, να σου φερνουν τα ποτά κ τον λογαριασμό των 7,5 ευρω, να βγαζεις χαρτονομισμα των 10ε να πληρωσεις, και να σου λεει ο σερβιτόρος
" εχετε ψιλά? δεν εχω για τα ρέστα σας"
Καλά εισαι....Εγω ακόμα τραβιεμαι γιατι στην δικη μου Ε1 περάστηκε η συνταξη ΟΓΑ του παππού μου(!!!), ο ογα ακομα βεβαια δεν αποφασισε να το διορθωσει οπότε θα πρεπει να γινουν οι εκκαθαρισεις και μετα να κανω διορθωτική στην εφορια....Καλα κρασια δλδ,απο το πουθενα βρεθήκαμε να τρεχουμε χωρίς λόγοΧρειαστηκα φορολογικη ενημεροτητα και ενω δεν χρωσταω τιποτα, το taxis,δεν μου επετρεπε να το εκτυπωσω σπιτι,παιρνω το δισακι μου στον ωμο και τραβω κατα εφορια μερια....."τι εγινε;γιατι δεν μπορω να εκτυπωσω φορολ.ενημεροτητα"..."ααα...δεν μπορειτε απο το σπιτι,γιατι οφειλετε τον φορο της φετινης δηλωσης..."...."μα δεν εχει παρελθει η ημερομηνια πληρωμης..."..."το συστημα,μπλοκαρει τη διαδικασια εκδοσης,μονο εμεις μπορουμε να το εκδωσουμε....."
Το κρατος στην εξυπηρετηση του πολιτη......
Ξέρεις κάτι παραπάνω;Ο Παπαγεωργοπουλος σε ενα χρονο θα ναι έξω.