• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Τι έρωτας κι αυτός με την Γαρουφαλιά Λένιν μου, μαζοχιστικός... δεν σας έχουν δώσει πολλές φορές στους μπάτσους ούτε σας έχουν βρίσει αρκετά οι "φίλοι" σας και θέλετε κιάλλο... έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες, ποτέ δεν ξεχνιούνται, γλύψτε κιάλλο...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το μόνο εμφανές γλυψιμο των μέχρι τώρα παραληρηματων σου είναι για το αγιασμένο χερι του Κασιδιάρη!

Traveller

Member
Από την κατάντια του να γίνομαι ουρά της πρωθιέρειας του Σταλινισμού, προτιμώ να συμπλεύσω με το χαστούκι του ορίτζιναλ φασίστα... ο εσμός από τα γιουσουφάκια του κόκκινου φασισμού ποτέ δεν ήταν του γούστου μου...

chrisbd

Member
Τελικά ρε παιδιά κατάλαβε κανείς τι γίνεται με την Ελιά...Καθώς καθάριζα αυτές τις μέρες τις ελιές άκουγα το ραδιοφωνάκι μου και σήμερα έπεσα σε ένα απόσπασμα απο την ομιλία του Βενιζέλου στο σινέ Κεραμεικός, αν δεν κάνω λάθος, όπου εκθείαζε την Ελιά για τις ευρωεκλογές.....
Τελικά το ΠΑΣΟΚ έκανε την Ελιά ή η Ελιά χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ ως κοπριά για να ανθίσει; Όχι τίποτε άλλο αλλά έχω και εγώ αρκετές ελιές...

paefstra

Member
Έχω πραγματικά χάσει την μπάλα... αν είναι μονταζιέρα οι φασίστες διαλύσανε αν όχι δεν ξέρω τι μας ξημερώνει...
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=582948
Η άρση της ασυλίας άλλων 5 προφανώς κατά παράβαση των συμφωνημένων δημιούργησε το κλίμα "καμικάζι"- μας πουλήσατε αλλά θά πάρουμε κι άλλους μαζί μας. Τι μας ξημερώνει, δηλαδή; Ό,τι μας ξημέρωνε ως τώρα...(το πιο ωραίο σημείο είναι αυτό το
"της πουτ@ν@ς "του Μπαλτάκου κάτω απ τις Παναγίτσες)

Last edited:

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Εμενα μου αρεσει που τα ΜΜΕ ασχολουνται για το ποσο φιλικες σχεσεις είχε ο Κασιδιάρης με τον Μπαλτακο για το οτι πλακώθηκε ο γιος του Μπαλτακου με τους Χρυσαυγιτες, για το αν θα διωχθει για υποκλοπή ο Κασιδιάρης και ουχι για την ουσία της συνομιλίας, καθώς αν αληθεύουν τα οσα λεει ο Μπαλτακος μιλάμε για σοβαρότατα διαπραχθεντα κακουργηματα και κατάλυση κάθε έννοιας της Δημοκρατίας.

Ο δε Μπαλτακος ζήτησε συγνωμη και λέει ότι τα οσα είπε, τα ειπε για να τους ξεφορτωθεί.
Μιλάμε για πολλά γέλια!!

http://www.protothema.gr/politics/a...to-suggnomi-gia-tin-anastatosi-pou-prokalesa/

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic