• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Σημερα,ειναι τα μη συνταγογραφουμενα φαρμακα,αυριο τα συνταγογραφουμενα,χθες τα βιβλια και αυριο ο φουρνος και το καθαριστηριο.Εκτος,λοιπον,απο το σουπερ μαρκετ,πηγαινα και στα μικρομαγαζα της γειτονιας μου και ειχα πιο προσωπικη σχεση και ζουσαν και καποιες οικογενειες..Αυριο,θα μπαινω,στο απροσωπο σουπερ μαρκετ και θα τα κανω ολα....γιατι,ολοι θα γινουν υπαλληλοι σουπερ μαρκετ.Ποιες θεσεις εργασιας,που θα κανουμε τα αφεντικα υπαλληλους?ποια αναπτυξη?που ολα πια ειναι πολυεθνικες...

Borealis

Member
Σημερα,ειναι τα μη συνταγογραφουμενα φαρμακα,αυριο τα συνταγογραφουμενα,χθες τα βιβλια και αυριο ο φουρνος και το καθαριστηριο.Εκτος,λοιπον,απο το σουπερ μαρκετ,πηγαινα και στα μικρομαγαζα της γειτονιας μου και ειχα πιο προσωπικη σχεση και ζουσαν και καποιες οικογενειες..Αυριο,θα μπαινω,στο απροσωπο σουπερ μαρκετ και θα τα κανω ολα....γιατι,ολοι θα γινουν υπαλληλοι σουπερ μαρκετ.Ποιες θεσεις εργασιας,που θα κανουμε τα αφεντικα υπαλληλους?ποια αναπτυξη?που ολα πια ειναι πολυεθνικες...
Συμφωνώ απόλυτα, αυτή είναι μια επιχειρηματολογία που χρησιμοποιήθηκε εξαντλητικά την τελευταία 25τία από όλους μας. Έχω όμως μια υποψία ότι η πλειοψηφία των ελλήνων επαγγελματιών την εκμεταλλεύτηκε σφόδρα χωρίς να κάνει ποτέ καμιά προσπάθεια να μειώσει τα κέρδη της σε όφελος των καταναλωτών.

pxanth

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Έχω όμως μια υποψία ότι η πλειοψηφία των ελλήνων επαγγελματιών την εκμεταλλεύτηκε σφόδρα χωρίς να κάνει ποτέ καμιά προσπάθεια να μειώσει τα κέρδη της σε όφελος των καταναλωτών.
Δυστυχώς, στο 99% των περιπτώσεων έτσι είναι...

karfitsa

Member
Έχω όμως μια υποψία ότι η πλειοψηφία των ελλήνων επαγγελματιών την εκμεταλλεύτηκε σφόδρα χωρίς να κάνει ποτέ καμιά προσπάθεια να μειώσει τα κέρδη της σε όφελος των καταναλωτών.
Εχεις δικιο αλλα ο ανταγωνισμος,βλεπω πια, να εχει αντικρυσμα στα μαγαζια της γειτονιας μου(και οχι μονο).Τιμες αισθητα πιο χαμηλες απο πριν.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Αναπόφευκτες συγκρίσεις μέρος ΧΧΙV:

Άκουσα στο ραδιόφωνο πριν λίγο ερχόμενος στη δουλειά ότι 3 αστυνομικοί από την αστυνομία της Βικτόρια κατηγορήθηκαν για ρατσιστική επίθεση, δηλαδή μίλησαν με υποτιμητικά σχόλια για άτομα αφρικανικής καταγωγής, και απολύθηκαν από το σώμα της αστυνομίας.

Τα συμπεράσματα -και οι ατυχείς συγκρίσεις με την Ελλάδα- δικά σας.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όντως.Πρέπει να είναι φιλοναζί οι Αυστραλοί μπάτσοι,όχι σαν τους δικούς μας τους δημοκράτες!
Σε τι υπανάπτυκτη χώρα πήγες κι έμπλεξες;
Ευχαριστούμε που μας άνοιξες τα μάτια για την κόλαση της Αυστραλίας.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
κατηγορήθηκαν για ρατσιστική επίθεση, δηλαδή μίλησαν με υποτιμητικά σχόλια για άτομα αφρικανικής καταγωγής
Στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα διάβασαν την είδηση κι ακόμα γελάνε. "Υποτιμητικά σχόλια"... φλωρούμπες! Ούτε ένα βασανιστήριο στο κρατητήριο, ένα μυστηριώδη θάνατο από "πνευμονικό οίδημα", απαράδεκτοι οι Αυστραλοί συνάδελφοι.

chrisbd

Member
Υπάρχει όμως και μια μεγάλη διαφορά....ότι αυτοί δεν έχουν " Άγιο Παντελεήμονα" και ίσως γι΄αυτό ατυχής γενικά και η σύγκριση....φυσικά επ' ουδενί δεν υποστηρίζω τον τρόπο που μεταχειρίζονται Έλληνες αστυνομικοί τους μετανάστες αλλά πολύ θα ήθελα να ήξερα πως θα αντιμετώπιζε ως κράτος η Αυστραλία αλλά και οι Αυστραλοί αστυνομικοί και πολίτες την αθρόα μετανάστευση και πως θα αντιδρούσαν όταν κάθε λίγο και λιγάκι ανακάλυπταν στις ακτές τους Ασιάτες, Αφρικανούς που αναζητούν μια καλύτερη μοίρα...

Θυμάμαι σαν χθες σε μια κουβέντα (κάπου το 88 και που κατέληξε σε έντονη αντιπαράθεση) για το πόσο πολιτισμένοι είμαστε οι Έλληνες πόσο αντιρατσιστές κλ κλ ενώ εγώ επέμεινα το αντίθετο και ότι όλα αυτά είναι θεωρητικά και ότι πρακτικά πολλοί συμπολίτες μας είναι ρατσιστές του κερατά απλά δεν δόθηκε η ευκαιρία για να το αποδείξουν .....εε τελικά το απέδειξαν....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Για να αφήσουμε λίγο την πλάκα.Εννοείται ότι ούτε το Αυστραλιανό κράτος είναι άγιο.
Επανειλημμένως έχει χρησιμοποιήσει την κατακριτέα μέθοδο του push-back βαρκών με μετανάστες.
Ένα πρόσφατο παράδειγμα. http://www.bbc.com/news/world-asia-25772063
Για το τι γίνεται στο εσωτερικό της δεν το έχω ψάξει αλλά επειδή υποστηρίζω βαθιά το A.C.A.B. είμαι βέβαιος ότι κι εκεί γίνονται παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από το σώμα της αστυνομίας,ίσως μόνο πιο αραιά από ότι στη χώρα μας.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic