• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τα καλά τα στραβά και τα ανάποδα που συμβαίνουν σ΄αυτή τη χώρα.....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα φυσικά και οι μειώσεις στους ένστολους θα ήταν αντισυνταγματικές.Πως θα δέρνουν τους υπόλοιπους που αντιδρούν για τις συνταγματικές;

• Like
Reactions: GTS

jimp

Member
Μα φυσικά και οι μειώσεις στους ένστολους θα ήταν αντισυνταγματικές.Πως θα δέρνουν τους υπόλοιπους που αντιδρούν για τις συνταγματικές;
Και οι μειώσεις των υπολοίπων εργαζομένων νόμιμες; Και το χαράτσι της δεη δεν είχε κριθεί αντισυνταγματικό και ξέρουμε τι έγινε.

chrisbd

Member
Κάποτε θα το πετύχει....
ενω εμείς που λέμε ότι ούτε σε δέκα χρόνια δεν θα έχουμε ανάπτυξη τί σημαίνει ;; ότι ξέρουμε περισσότερα ;; όχι ......άρα μας δουλεύουν η μάλλον είναι όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία...

chrisbd

Member
Άρτα: Δάσκαλος κατηγορείται ότι έβαλε μαθητές να χαστουκίσουν συμμαθητή τους
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο δάσκαλος ακινητοποίησε το 8χρονο παιδί και ζήτησε από τους συμμαθητές του, ένας - ένας να το χαστουκίζουν, ενώ τοποθέτησε στην πόρτα της αίθουσας, δύο μαθητές, ώστε να μην μπορέσει να διαφύγει.

http://www.naftemporiki.gr/story/755731

Άντε να δούμε τι άλλο θα ακούσουμε...

Traveller

Member
Καλά τους έκανε... αν έχω φάει εγώ χαστούκια για να συνηθίσω να πίνω σαμπάνια και να τρώω foie gras...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Καλά τους έκανε... αν έχω φάει εγώ χαστούκια για να συνηθίσω να πίνω σαμπάνια και να τρώω foie gras...
Αποκλειεται να εχεις φαει χαστουκια για να τα συνηθησεις. Εγω σε φανταζομαι με μπιμπερο γεματο dom perignon χαχαχα

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Διαβάζεις τον risinggalaxy γενικώς ή έτυχε να πέσεις πάνω του;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ