Αγαπητοι συνταξιδιώτες στο όνειρο
Φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές πήγαν περίπατο με τις πολλές υποχρεώσεις βάση δουλειας και μετακόμισης με τον καλό μου.
Τέλη Σεπτέμβρη (26/9-3/10) σκεφτόμαστε πολύ σοβαρα να πάμε διακοπούλες Χίο.
Πιο συγκεκριμένα ειμαστε ενα ζευγαρακι μες τα μελια ,Χιο κατεβαινουμε να κανουμε τις ρομαντζαδες μας να ζησουμε κατι διαφορετικο σαν σε μια αλλαη εποχη με καστρα και πολεμιστρες και να συνδιασουμε και νυχτερινη ζωη ορισμενα βραδακια με ενα φιλικο μας ζευγαρι που προσφατα μετακομισα μονιμα στο νησι.
Ξεκινάμε απο Λάυριο για Μεστα (Χίου),θα μεινουμε 7 νυχτες.
Εχουμε επιλεξει για διαμονη Το Βουνο παραδοσιακα καταλλειματα σε ενα μαστιχωχωρι με πυργοσπιτακια ή Τα Σπιτάκια στα Αυγόνυμα παλι στο ιδιο μοτίβο.
Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε μηχανάκι να γύρίσουμε το νησί
Οποιος εχει να μου προτεινει κατι που θα μου ειναι χρλήσιμο καλοδεχουμενο
Φέτος οι καλοκαιρινές διακοπές πήγαν περίπατο με τις πολλές υποχρεώσεις βάση δουλειας και μετακόμισης με τον καλό μου.
Τέλη Σεπτέμβρη (26/9-3/10) σκεφτόμαστε πολύ σοβαρα να πάμε διακοπούλες Χίο.
Πιο συγκεκριμένα ειμαστε ενα ζευγαρακι μες τα μελια ,Χιο κατεβαινουμε να κανουμε τις ρομαντζαδες μας να ζησουμε κατι διαφορετικο σαν σε μια αλλαη εποχη με καστρα και πολεμιστρες και να συνδιασουμε και νυχτερινη ζωη ορισμενα βραδακια με ενα φιλικο μας ζευγαρι που προσφατα μετακομισα μονιμα στο νησι.
Ξεκινάμε απο Λάυριο για Μεστα (Χίου),θα μεινουμε 7 νυχτες.
Εχουμε επιλεξει για διαμονη Το Βουνο παραδοσιακα καταλλειματα σε ενα μαστιχωχωρι με πυργοσπιτακια ή Τα Σπιτάκια στα Αυγόνυμα παλι στο ιδιο μοτίβο.
Σκεφτόμαστε να νοικιάσουμε μηχανάκι να γύρίσουμε το νησί
Οποιος εχει να μου προτεινει κατι που θα μου ειναι χρλήσιμο καλοδεχουμενο