evogiatz
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελ Νίντο, Κορόν
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bora bora
Ολες ωραιες ερωτησεις οποτε παμε να τις απαντησουμε. Σου εχω γραψει παραπανω κατω απο τις ερωτήσειςπολλές απορίες....
Εξαρταται απο τον προμηθευτη. Μετα τον κορονοιο μπορει να εχει αλλαξει το κοστος. Ενηλικες και παιδια μαλλον το ιδιο, ισως με μια μικρη εκπτωση
- άρα κοστίζει 4200 συνολικά, ανεξαρτήτου αν είναι ενήλικες με παιδιά?
Ηταν σαν να ετρωγες σε μια καλη κουζινα απο ταβερνακι. Δεν ειναι ακριβως σεφ. Πιο πολυ παραπεμπει σε σπιτικη μαγειρικη. Διαλέγεις τι θελεις να σου εχουν με βαση τις διατροφικες σου συνηθειες ή τις επιλογες σου σε κουζινες. Φυσικα μπορεις να εχεις οσο ψαρι θελεις καθως κανει ψαροντουφεκο ο καπετανιος ή και εσυ μαζι. Ειναι πολυ ευκολο να πιασεις μεγαλο ψαρι γιατι ο βυθος ειναι γεματος
- τα φαγητά από την σεφ ήταν εφάμιλλα εστιατορίου? ήταν σπιτικά? είχε πχ κάποια δραστηριότητα ψαρέματος και τα έψησαν μετά?
Δυσκολο αυτο, δε γινεται εκει. Νοικιαζονται νομιζω μονο με καπετανιο διοτι πρεπει να ειναι Ταυλανδος συμφωνα με την νομοθεσια τους. Αν ειναι ξενος είναι επειδη η γυναικα του ειναι η σεφ και ειναι Ταυλανδη. Σε εμας ηταν Αγγλος με Ταυλανδη συζυγο (σεφ)
- Αν στην παρέα υπάρχει κάποιος με δίπλωμα μπορείς να γλυτώσεις κάτι από θέμα κόστους? πόσα άτομα σε συνοδεύουν στο σκάφος?
Οχι απαραιτητα, μπορεις πχ να ριξεις αγκυρα στα Φιφι και να σε παει ο καπετανιος με το βαρκακι εξω. Ιδανικα για μενα βεβαια μια επισκεψη εκει πρεπει να συνδυαστει με το απίστευτο Khao Sok. Ως σημερα αποτελεί ο, τι πιο εντυπωσιακο εχω δει
- Λογικά μια τέτοια κρουαζιέρα θα πρέπει απαραίτητα να συνδιαστεί και με διαμονή κάποιες μέρες σε ξενοδοχείο. Νομίζω μόνο έτσι μπορείς να γνωρίσεις και λίγο το μέρος από την στεριά, να αφουγκραστείς τον παλμό της περιοχής, να συναναστραφείς με ντόπιους, με περπατήσεις σε γειτονιές να φας σε μαγαζάκια καντίνες δρόμους. Αλλιώς θα φύγεις έχοντας δει μόνο παραλίες. σωστά?
Πολυ δυσκολα θα εχεις προβλημα ζαλης. Τα νερα δεν εχουν καθολου κυμα. Καμια σχεση με Ελλαδα. Δουλειες δε θα χρειαστει να κανει καμμια ποτε.
- καλή πληροφορία ότι τις δουλειές του σκάφους τις κάνουν οι άλλοι, ίσως αντισταθμίσει την απάντηση της συζύγου ότι θα ζαλίζεται.