Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Νωρίς είναι ακόμη.Στο site της, πάντως, δεν δίνεται καν σαν επιλογή.
Νωρίς είναι ακόμη.Στο site της, πάντως, δεν δίνεται καν σαν επιλογή.
Καλη χρονιά!! Αν τόσο μπορείς τοσο πας... Ειναι αυτό που λέμε δεν έχεις να χασεις τιποτα.. Τωρα αν θεωρείς οτι στο άμεσο μελλον θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις λιγες παραπανω μέρες δε ξερω.. Ισως να το αφηνες για αργότερα μιας που το μεγαλύτερο εξοδο σε αυτο το ταξίδι θα είναι τα αεροπορικά..Βέβαια απο την αλλη αν βρεις κανα σχετικά φτηνό εισιτήριο γιατί οχι.. Ξέρω δε βοηθάω καθολου μα καθολου μια γενικη αποψη για τα ταξίδια εκφέρωΚαλημέρα και καλή χρονιά!!
11 μέρες φτάνουν;
Δεν έχω ψάξει τίποτα ακόμα , μόνο τη Λίμα και το Μάτσου Πίτσου ξέρω , οποίος/οποία θέλει ας βοηθήσει στον προγραμματισμό!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
My mistake, έχω βρει τα αεροπορικά. Οι μέρες είναι δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα..Το ανώτατο είναι 12μερες...Καλη χρονιά!! Αν τόσο μπορείς τοσο πας... Ειναι αυτό που λέμε δεν έχεις να χασεις τιποτα.. Τωρα αν θεωρείς οτι στο άμεσο μελλον θα έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις λιγες παραπανω μέρες δε ξερω.. Ισως να το αφηνες για αργότερα μιας που το μεγαλύτερο εξοδο σε αυτο το ταξίδι θα είναι τα αεροπορικά..Βέβαια απο την αλλη αν βρεις κανα σχετικά φτηνό εισιτήριο γιατί οχι.. Ξέρω δε βοηθάω καθολου μα καθολου μια γενικη αποψη για τα ταξίδια εκφέρω
2 λιμα (μια σε πηγαιμό και γυρισμό)My mistake, έχω βρει τα αεροπορικά. Οι μέρες είναι δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα..Το ανώτατο είναι 12μερες...
Υπάρχει και ο φτηνότερος τροπος: παίρνεις ταξί μέχρι την hidroeléctrica και από εκεί περπατάς (δύο ώρες καθαρό περπάτημα αν θυμάμαι καλα) μέχρι το Aguas calientes. Τώρα, από εκεί, με όποιον τρόπο κι αν φτάσεις, χρειάζεσαι λεωφορείο που πρέπει να το έχεις κλείσει από πριν, η ανεβαίνεις τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ σκαλιά για το Μαρσου Πιτσου.Βασική απορία! Απο Κούσκο για Μάτσου Πίτσου, μόνο με τρένο πηγαίνει κάποιος; Θέλει κάποια οργάνωση με κάποιο πρακτορείο ή πηγαίνεις μόνος σου?
Προτιμώ το οργανωμένο γιατί δεν είναι ολοι του περπατήματος στην παρέα...Υπάρχει και ο φτηνότερος τροπος: παίρνεις ταξί μέχρι την hidroeléctrica και από εκεί περπατάς (δύο ώρες καθαρό περπάτημα αν θυμάμαι καλα) μέχρι το Aguas calientes. Τώρα, από εκεί, με όποιον τρόπο κι αν φτάσεις, χρειάζεσαι λεωφορείο που πρέπει να το έχεις κλείσει από πριν, η ανεβαίνεις τα ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ σκαλιά για το Μαρσου Πιτσου.
Είναι ευκολότερο να το κάνεις οργανωμένα συν ότι θα έχετε ξεναγό, χωρίς τον οποίο χάνεις τη μισή εμπειρία. Αλλά γίνεται να κλείσεις όλα τα σκέλη μόνος.
Λέμε να προγραμματίσουμε το "μικρό" Inca trail, με διανυκτέρευση σε σκηνή αντί του Άγουας Καλιέντες. Το έχει κάνει κάποιος; Αν ναι, με ποιο πρακτορείο; To βρίσκω στην "alpacaexpeditions" (που έχει καλές κριτικές) στα 590$.-18 Απρ.: έναρξη διήμερου τρεκ από Κούσκο με προορισμό το Μάτσου Πίτσου, διανυκτέρευση είτε σε Άγουας Καλιέντες είτε σε σκηνή (απ' ό,τι είδα ορισμένα τουριστικά προσφέρουν αυτήν τη δυνατότητα).
-19 Απρ.: επίσκεψη σε Μάτσου Πίτσου και επιστροφή στο Κούσκο.