Μανολης Γκ.
Member
Καλησπέρα παιδιά. Επειδή έψαχνα κάτι πτήσεις είδα ότι έχουν ακυρωθεί της Star Peru για το Huanuco και το Puerto Maldonado. Άγνωστο μέχρι πότε
πηγα απο τσικλαγιο με νυχτερινο λεωφορειο τσατσαπογιας και απο τσατσαπογιας με νυχτερινο καχαμαρκα.Τέλεια! Με τι μέσα πήγατε και γυρίσατε? Λεωφορείο?
Trujillo δεν πήγατε? Τι επισκεφθήκατε στην περιοχή? Τσατσαπόγιας βλέπω ότι έχει αραιές πτήσεις που παίζει να συμφέρουν για να γλιτώσεις την λεωφορειάδα, τουλάχιστον προς τη μία κατεύθυνσηπηγα απο τσικλαγιο με νυχτερινο λεωφορειο τσατσαπογιας και απο τσατσαπογιας με νυχτερινο καχαμαρκα.
τελικα θα προτιμουσα να εχω παει πρωτα καχαμαρκα και μετα με το πρωινο λεωφορειο τσατσαπογιας για να χαρω την διαδρομη, γτ οποτε ανοιγα τα ματια μου στην διαδρομη το μονο που διεκρινα στα σκοταδια ηταν γκρεμοι. το εκανε ετσι ομως για να γυρισω με απογευματινη πτηση απο καχαμαρκα στην λιμα και να μην πρεπει να παω απο τσατσαπογιας χαεν. για να ειμαι ειλικρινης με το αεροδρομιο του τσατσαπογιας δεν ξερω τι παιζει, αρχικα με ενα ψαξιμο που εκανα νομιζα οτι δεν λειτουργουσε, αλλα τελικα λειτουργει, δεν εψαξα ομως τι πτησεις παιζουν
Τον Ιούνιο που θέλετε να πάτε έχει καλύτερες και περισσότερες πτήσεις! Προσπάθησε να κάνεις το πρόγραμμα σας έτσι που να βολεύουν οι πτήσεις, γιατί έχετε περιορισμένες μέρες....Τσατσαπόγιας βλέπω ότι έχει αραιές πτήσεις που παίζει να συμφέρουν για να γλιτώσεις την λεωφορειάδα, τουλάχιστον προς τη μία κατεύθυνση