• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ισπανία Ταξιδι στην Barcelona

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ok, ευχαριστω... εψαχνα απο θεσ/νικη γι αυτο δεν εβρισκα. Αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, το προβλημα ειναι οτι ειναι πανακριβα...

Bahari

Member
συγνωμη, αλλα για ξαναεξηγησε μας με ποια λογικη θες να νοικιασεις το τουτου για να καταλαβω..πας σε μια πολη σαν την βαρκελωνη για 3 μερες, θες να δεις οσα περισσοτερα μπορεις και θες να βγεις και "λιγο πιο εξω απο την πολη"??μα γιατι?τι να κανεις εξω απο την πολη οταν εχεις τοσο περιορισμενο χρονο?
+1
Να μείνεις Βαρκελώνη. Σε 3 μέρες θα προλάβεις να δεις μόνο τα πολύ sos. Τα "λίγο πιο έξω από την πόλη" άστα για την επόμενη φορά που θα επισκεφθείς την περιοχή.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Και εγω συμφωνω ότι δεν χρειαζεται να νοικιασεις αυτοκινητο, η Βαρκελωνη εχει αριστο δικτυο μεσων μαζικης μεταφορας, τα ταξι δεν ειναι και πολυ ακριβα(αν θες να κυκλοφορησεις νυχτα και να αποφυγεις μετρο και λεωφορεια), και τα hop on hop off λεωφορεια ειναι πολυ πρακτικα. επισης συμφωνω με τον pan στο ότι η περιοχη el raval εχει αναβαθμιστει και δεν ειναι περισσοτερο "επικινδυνη" απο αλλες περιοχες.

SlimData

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Στην Κορυφή του Έβερεστ
Λοιπόοον, ακυρώθηκε το αυτοκίνητο και ετοιμάζομαι σε λίγες μέρες για το ταξιδάκι που ήθελα να κάνω εδώ και πολλά χρόνια :clap:
Δυστυχώς η συγκυρίες δεν μου επιτρέπουν να μείνω 7-8 μέρες όπως θα ήθελα αλλά δεν πειράζει, θα επιστρέψω κάποια στιγμή..
Νομιζω τα πάντα είναι έτοιμα, μια τελευταία ερώτηση θέλω να κάνω στην οποία μάλλον ο κατάλληλος να μου απαντήσει είναι ο panpan.

Άκουσα για κάποιο μέρος της πόλης που βρίσκονται κάτι εντυπωσιακά συντριβάνια, ξέρουμε κάτι?

SlimData

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Στην Κορυφή του Έβερεστ
Βαρκελώνη μεθυστική!
Συμπληρώνω ήδη μια εβδομάδα που επέστρεψα και το μυαλό μου είναι ακόμα εκεί...
Σας ευχαριστώ για την βοήθεια που μου προσφέρατε.

Υ.Γ: Τελικά το αυτοκίνητο το πήρα. Έμενε αχρησιμοποίητο τα πρωινά αλλά αργά τα βράδια κάναμε βόλτες σε όλη την πόλη. Και δεν το μετάνιωσα καθόλου!

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
ok, ευχαριστω... εψαχνα απο θεσ/νικη γι αυτο δεν εβρισκα. Αλλα δεν ειναι αυτο το προβλημα, το προβλημα ειναι οτι ειναι πανακριβα...
Απ ότι είδα στο προηγούμενο μήνυμα σου ενδιαφερόσουν για απ ευθείας πτήση το Πάσχα,
βάζει τσάρτερ πτήσεις η astraairlines από 5 Μαρτίου,μέσω συγκεκριμένου ταξιδ,πρακτορείου της Θεσνίκης και επιλέγεις η πακέτο εκδρομή ή μεμονωμένο εισιτήριο(Πέμπτη με Δευτέρα οι πτήσεις)που όντως είναι ακριβό....325 ευρώ.

anthy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΘΗΝΑ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ Girona ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ? ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 7 30 ΠΕΡΙΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩς ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.621
Μέλη
39.360
Νεότερο μέλος
vasilis400

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom