Hello Ταξιδιώτη!!
ψάχνοντας για πληροφορίες σχετικά με την Αργεντινή διάβασα την ανάρτησή σου για το ταξίδι που έκανες. Είναι σχεδόν ότι σκεφτόμουν να κάνω και εγώ στους επόμενους μήνες! Και θα ήθελα μερικές πληροφορίες αν έχεις λίγο χρόνο διαθέσιμο..
Βασικά χαίρομαι γιατί νόμιζα ότι ήμουν τρελή που το αποφάσισα αλλα βλεποντας ότι κάποιος άλλος το έκανε ήδη ήταν καθησυχαστικο..
Αρχικά μιας και είδες την κατασταση απο κοντά σε αυτές τις χώρες, θα ήθελα να σε ρωτήσω αν νομιζεις ότι είναι επικίνδυνο για μια κοπέλα μόνη της να το κάνει αυτο.. Γιατί ακούω διάφορα και δεν ξέρω τι να πιστέψω.. :roll:
Το πρώτο πλάνο μου ήταν να μείνω κυρίως στην Αργεντινή για 2-3 μήνες ως εθελόντρια-λατρεύω το ταγκο κ ασχολούμαι επαγγελματικά με λατιν χορους οπότε θα με βοηθούσε πολύ η διαμονή εκεί - κ μετα για 1-2 μήνες να πάω περίπου στισ χώρες που πήγες.. Αλλα δεν ξέρω αν θα το καταφέρω οικονομικά, παρόλο που δεν σκεφτομαι πολυτέλειες...
Γενικά πλην των αεροπορικών για αργεντινή (κ πίσω) πόσα λεφτά περίπου υπολογίζεις ότι χρειάστηκες στους 3 μήνες εκεί?
Για αργεντινή ξέρω ήδη ότι δε χρειάζεται βιζα, για τις υπόλοιπες χώρες είχες βγάλει εδώ ή εκεί στο αντίστοιχο αλλοδαπων?
Και σχετικά με τα εμβόλια που ανέφερες.. τί ακριβώς χρειάζεται να κάνω γιατί αυτό δεν το είχα σκεφτεί καν?
Είναι κ κάποια άλλα ερωτήματα αλλά δε θέλω να γίνω κουραστική και α παραπάνω είναι τα κυριότερα, γενικά όμως ότι νομίζεις χρήσιμο να μου πεις please do so!
Σε ευχαριστώ πολύ!!
Καλημέρα φίλε ΜιλτοMiltoss said:Φίλε μου ταξιδιώτη θέλω τα φώτα σου !!!!
14 Γενάρη ταξιδεύω απο Παρίση - Σαλβαδόρ Βραζιλίας- Μανάους- Ριο ντε τζαν. - Παράτυ -
Ιγκουτσου Βραζιλίας - Ιγκουατσού Αργεντινής -Σάλτα και αλλα ινδιάνικα χωριά -Μεντόζα -
Σαντιάγο Χιλή, 9 ημέρες στην Χιλή - Μπουένος αέρες και απο εκει επιστροφή 20 φλεβάρη Λονδίνο - Θεσσαλονίκη...
1)Πως το βλέπεις εσυ που έχεις πάει βγαίνει ???
2) Μπαίνοντας απο Βραζιλία Αργεντινή η απο Χιλή Αργεντινή πληρώνεις Βίζα η είσοδο στην Χώρα ???
Καλημέρα φίλε Μιλτο
Πρέπει να σου πω πρώτα απο όλα οτι σε ζηλεύω .
1.λογικα στην Βραζιλία θα πάρεις εσωτερικές πτήσεις γιατι ειναι τεράστιες οι αποστάσεις ,φυσικά και θα βγει.
2.δεν πληρώνεις σε καμία χώρα εκεί βιζα,απλα παίρνεις μια σφραγίδα οταν μπαίνεις και οταν βγαίνεις απο κάθε χώρα με δικαίωμα παραμονής μέχρι και 90 μέρες .Μπορεις να μπεις Αργεντινή να συνεχίσεις Χιλή και να ξανά γυρίσεις Αργεντινη ,δεν πληρώνεις τπτ.
Θα εχεις πολυ τρέξιμο τις 30 κατι μερες αλλα αξίζει τον κόπο.
Στο Ιγκουασου νομίζω οτι ειναι καλύτερα να πας στην πλευρά της Αργεντινης,και στην Χιλή μην ξεχάσεις Valparaiso και Vina del mar ειναι κοντά μια ώρα και κατι απο Σαντιαγκο.
Ελπίζω με το καλο οταν θα γυρίζετε τον Φλεβάρη εγω να είμαι κάπου εκεί κοντά ήδη ξεκίνησα τα μαθηματα Ισπανικων.