orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
Αγια Πετρουπολη,Βαλτικες χωρες και πολωνια δεν ισχυει το interrail παντως να ξερεις ..Γκιούλιβερ,όσον αφορά την πρώτη επιλογή θα σου πώ οτι θα την κάνω φέτος το καλοκαίρι με την αντίθετη όμως φορά:Βερολίνο-Κοπενχάγη-Μπέργκεν-Σουηδία-Φινλανδία-Αγ.Πετρούπολη-Βαλτικές χώρες-Πολωνία....Αν επιλέξεις την επιλογή της Σκανδιναβίας μπορεί κ να βρεθούμε κάπου στο δρόμο!
Όσο για τη δεύτερη επιλογή,ήταν το interrail που έκανα πέρυσι περίπου κ έχω να σου πώ οτι θα περάσεις υπέροχα,είναι ξεκούραστο ταξίδι,οι παρεχόμενες τουριστικές υπηρασίες υψηλού επιπέδου,hostels φτηνά και πολύ καλά.......Ότι πληροφορία κ βοήθεια θέλεις εδώ είμαι......Μια διαφορά στα 2 ταξίδια να ξέρεις οτι η Σκανδιναβία είναι πολύ ακριβή με οτι αυτό συνεπάγεται
Και το ενα και το αλλο ειναι ενδιαφεροντα και το δευτερο το σκεφτομαι και εγω μαλιστα,αλλα ειναι μεγαλες πολεις ισως δεν προλαβεις να δεις οσα θες .. για παραδειγμα παρισι θελεις 4-5 μερες να τρεχεις για να δεις τα απαραιτητα ...Έχω δύο σενάρια στο μυαλό μου. και τα δύο ειναι περιπου 20ημερα, το δεύτερο ίσως και κανα δυο μερες περισσοτερο.
1) να κάνω το ταξίδι των ονείρων μου, δηλαδη να ξεκινήσω από φινλανδία και να πάω ελσίνκι-στοκχόλμη-όσλο- μπέργκεν- με πλοίο κοπενχάγη-και τέλος βερολίνο για να γυρίσω με φθηνά αεροπορικά
2) Βερολίνο-αμστερνταμ-βρυξέλες-παρίσι-βέρνη-μιλάνο-ρώμη και πίσω με πλοίο.
πώς σου φαίνονται??