Vereniki
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Φινλανδία
Καλησπερα και απο μενα!Ως λατρης των ταξιδιων συμβουλευομουν συχνα το forum για ιδεες και συμβουλες..οσο ημασταν οι δυο μας (με τον αντρα μου).Σαν ζευγαρι τα πραγματα ηταν πιο απλα..με τον ερχομο του μικρου χρειαζομαι τη συμβουλη σας!Εχουμε κανει ηδη το βαπτισμα του πυρος με ενα μεγαλο roadtrip οταν ηταν 6 μηνων και περασαμε πολυ ωραια!Τωρα ειναι 16 μηνωνκαι σκεφτομαστε να κανουμε ενα roadtrip 20-27Σεπτεμβρη ξεκινωντας απο Ζυριχη(φτηνοτερα εισιτηρια)παιρνοντας το αμαξι απο το αεροδρομιο και ξεκινωντας για
Colmar ,kayserberg,Riquewihr,Ribeauville,Mittelbergheim,barr,Obernai,Strasburg. Θα φυγουμε παλι απο Ζυριχη και θα περασουμε απο τη περιοχη του Μελανα δρυμου Τriberg ,Eble,λιμνη Titisee ,Friburg καταληγωντας Ζυριχη οπου λεω να αφησουμε το αυτοκιβητο και να μεινουμε μια με 2 βραδιες γυρνωντας τη με τα ποδια.Αξιζουν ολες οι περιοχες που ανεφερα να δουμε?Θα μας φτασει ο χρονος?Τι δεν πρεπει να παραλειψουμε?Που μου προτεινετε να μεινουμε ενδιαμεσα?Να ειναι και οικονομικα..να μη κουραστει και ο μικρος!Ανυπομονω για τις απαντησεις σας!!
Colmar ,kayserberg,Riquewihr,Ribeauville,Mittelbergheim,barr,Obernai,Strasburg. Θα φυγουμε παλι απο Ζυριχη και θα περασουμε απο τη περιοχη του Μελανα δρυμου Τriberg ,Eble,λιμνη Titisee ,Friburg καταληγωντας Ζυριχη οπου λεω να αφησουμε το αυτοκιβητο και να μεινουμε μια με 2 βραδιες γυρνωντας τη με τα ποδια.Αξιζουν ολες οι περιοχες που ανεφερα να δουμε?Θα μας φτασει ο χρονος?Τι δεν πρεπει να παραλειψουμε?Που μου προτεινετε να μεινουμε ενδιαμεσα?Να ειναι και οικονομικα..να μη κουραστει και ο μικρος!Ανυπομονω για τις απαντησεις σας!!