• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτικό γραφείο στα Χανιά για βίζα

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Υπάρχει κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο στα Χανιά που να βγάζει βίζες για Ρωσία; γιατί βαριέμαι να τρέχω μέχρι στο προξενείο στο Ρέθυμνο. :rolleyes:
Ευχαριστώ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Υπάρχει κάποιο ταξιδιωτικό γραφείο στα Χανιά που να βγάζει βίζες για Ρωσία; γιατί βαριέμαι να τρέχω μέχρι στο προξενείο στο Ρέθυμνο. :rolleyes:
Ευχαριστώ.
Στα Χανιά δεν ξέρω, αλλά κάποια από τα μεγάλα γραφεία στην Αθήνα εξυπηρετούν με αποστολή με courier κλπ.

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά δες το Mouzenidis travel. Ο ακατονόμαστος βαρκόπληκτος παραλίγo να τους τα έστελνε όλα με courier αν δεν τα πήγαινα εγώ χέρι χέρι... Πάρε τους 9-11 το πρωί και ζήτα τη Βιολέτα.

Χρειάζεσαι:
- Αίτηση (που θα σου στείλει το πρακτορείο)
- Invitation από το ξενοδοχείο στη Ρωσσία (που θέλει κι αυτό τα δικά του για να σου τη βγάλει)
- Μία μικρή φωτογραφία (όχι διαβατηρίου, τη μικρή)
- Το original διαβατήριο
- Ταξιδιωτική ασφάλιση (την πουλάνε τα πρακτορεία)
- Χρήματα

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ευχαριστώ πολύ taver. Κι εγώ τον μουζενίδη είχα υπ' όψιν μου και στο οποίο γραφείο θα απυθυνθώ τελικά αν δε βρεθεί κάποιος έμπιστος από Χανιά.

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Δοκιμασε elyros travel ειναι στην πλατεια 1866 τηλ 2821074191

Η πληροφορια ειναι by renata:D

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ευχαριστώ xenos και renata :)

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τελικά και στο Elyros την κυρία Βιολέτα πήραν τηλέφωνο, οπότε μάλλον κι εγώ σε αυτή θα καταλήξω ή στο προξενείο.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σήμερα πήρα τη βίζα μου. Τελικά πήγα ο ίδιος στο προξενείο στο Ρέθυμνο. Για όποιον ενδιαφέρεται για το μέλλον, για να βγει χρειάζεται 10 εργάσιμες μέρες. Τα χρήματα είναι 35 ευρώ για τη βίζα, 10 τα μεταφορικά(στην Αθήνα βγαίνει) και 1.5 ευρώ την ημέρα η ασφάλεια. Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής στο σπίτι.

tataros87

New Member
Καλημερα! μπορεις να επιλεξεις να πληρωσεις ασφαλιση κ λιγοτερες απο 30 ημερες? ή ειναι υποχρεωτικο να πληρωσεις κ τις 30! Ρωταω γιατι διαβασα οτι η βιζα βγαινει για 30 ημερες ! Ευχαριστω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom