psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Καλό νούμερο για Παρίσι (αν και δε θα πήγαινα τόσες, μου φάνηκε ακριβό), οριακό για το άλλο πλάνο, θα σας βγει καλά μόνο αν οργανωθείτε σωστά.-Υπολογίζουμε 6 - 7 ημέρες σύνολο!
Αυτό ισχύει, είναι πολύ εύκολη η μετακίνηση. Βασικό αν το επιλέξετε είναι να φτάσετε στο αεροδρόμιο της πρώτης και να φύγετε απ' αυτό της τελευταίας, θα γλιτώσετε χρόνο έτσι.είναι αρκετά «κοντά» και θα μπορούσαμε να πάμε από την μια πόλη στην άλλη οικονομικά με flixbus
Σαφώς, αλλά είναι μια πόλη με εύκολη & οικονομική πρόσβαση που αν σ' αρέσει πας και ξαναπάς.αν θεωρείτε οτι το Βερολίνο αξίζει «μόνο» του, κατανοητό
Ναι, απ' ότι διαβάζω και στο αντίστοιχο νήμα:δεν βρίσκω φυσιολογικές τιμές στα δωμάτια στο Παρίσι όλα τα βρίσκω πανάκριβα
Γαλλία - Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι
οι τιμές έχουν πάρει την ανιούσα.
Κι αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια ως προς τη διαμονή, εξαρτάται όμως και τι περίοδο ταξιδεύετε.Έχουν ανέβει γενικά και οι τιμές
Όχι αν οργανωθεί σωστά όπως είπα. Χρειάζεται βέβαια και τύχη στα καταλύματα, όπως και να έχουν εύκολη πρόσβαση στα σημεία ενδιαφέροντος για να μη χάνετε χρόνο.α. Απαγορευτικό το budget για κάποιο από τα δύο ταξίδια;
Είναι υποκειμενικό αυτό κι έχει να κάνει με το μπάτζετ και τα ενδιαφέροντα σας. Μου αρέσουν και τα δύο σενάρια, προσωπικά όμως θα επέλεγα αν πάω Παρίσι να ναι πιο λίγες οι μέρες κι ας ξαναπάω 2η και 3η φορά, κι αν κάνω το άλλο τουρ να προσθέσω μια μέρα επιπλέον να μαι άνετα.β. Απαγορευτικές οι μέρες;
Τώρα εδώ τι να πω, τις έχω και πολύ πρόσφατες και τις τέσσερις, τις αγάπησα τη καθεμιά για ξεχωριστούς λόγους, έχω γράψει ιστορίες εδώ γιατί πέρασα πάρα πολύ καλά σε όλες, τις θεωρώ γενικά μια εξαιρετική επιλογή. Η κάθε μια έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει κι αυτό είναι το καλύτερο.γ. Προσωπική άποψη που σας άφησαν οι πόλεις;
Αν προστεθεί μια μέρα ακόμα που θα μπει λογικά στην Πράγα (όχι απαραίτητα διανυκτέρευση) είστε πολύ καλά. Στη Δρέσδη μια μέρα και μια νύχτα αρκούν, όπως και στο Βερολίνο για μια πρώτη γεύση. Βασικά κι έτσι όπως το γράφεις αν είναι οι μέρες γεμάτες μ' αρέσει.δ. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση καλοδεχούμενη!