xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Παντα ονειρευομαστε ταξιδιωτικους προορισμους.
Ολοι κανουμε σκεψεις και σχεδια για ταξιδια που θα θελαμε να πραγματοποιησουμε στο μελλον.
Οι περισσοτεροι βαζουμε στοχους και προτεραιοτητες σε μια νοητη σειρα στο βαθος του μυαλου μας,ασχετα αν ειναι δυσκολο να γινουν τα ονειρα μας πραγματικοτητα πολλες φορες.
Προσπαθοντας να φανταστω και να ταξινομησω τις δικες μου προτεραιοτητες,-και εχοντας σωας τας φρενας-
εφτιαξα την δικη μου ταξιδιωτικη λιστα TOP10.
Φυσικα ειμαι αταξιδευτος και εχω πολλες επιλογες.....αυτη την στιγμη λοιπον καπως ετσι το φανταζομαι........
1)ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
2)ΚΟΥΒΑ η ΑΓ.ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ
3)ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΛΑΟΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ
4)ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
5)ΠΕΡΟΥ
6)ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
7)ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
8)ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
9)ΑΙΓΥΠΤΟΣ
10)ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ
Βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο μ`αυτα που διαβαζουμε και μαθενουμε καθε μερα στο travelstories,και ισως σε λιγες μερες ολα να ανατραπουν.
Εχω αφηση απ`εξω Ταυλανδη και Ευρωπαικες πρωτευουσες,γιατι αναπασα στιγμη μπορουν να μπουν απρογραμματιστα σαν σφηνα σε οποιοδηποτε σημειο της λιστας.
Ο κεντρικος κορμος ομως ειναι αυτος.
Φυσικα θα θελαμε να γυρισουμε ολο τον κοσμο,αλλα εδω μιλαμε για ΤΟΠ10.
Το δικο σας ΤΟΠ10 ποιο ειναι????????
Ειμαι σιγουρος οτι θα γραφτουν τα παντα.
Ο επομενος παρακαλω.......!!!!
Ολοι κανουμε σκεψεις και σχεδια για ταξιδια που θα θελαμε να πραγματοποιησουμε στο μελλον.
Οι περισσοτεροι βαζουμε στοχους και προτεραιοτητες σε μια νοητη σειρα στο βαθος του μυαλου μας,ασχετα αν ειναι δυσκολο να γινουν τα ονειρα μας πραγματικοτητα πολλες φορες.
Προσπαθοντας να φανταστω και να ταξινομησω τις δικες μου προτεραιοτητες,-και εχοντας σωας τας φρενας-
εφτιαξα την δικη μου ταξιδιωτικη λιστα TOP10.
Φυσικα ειμαι αταξιδευτος και εχω πολλες επιλογες.....αυτη την στιγμη λοιπον καπως ετσι το φανταζομαι........
1)ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ
2)ΚΟΥΒΑ η ΑΓ.ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ
3)ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΛΑΟΣ-ΒΙΕΤΝΑΜ
4)ΤΑΝΖΑΝΙΑ-ΖΑΝΖΙΒΑΡΗ
5)ΠΕΡΟΥ
6)ΜΑΛΑΙΣΙΑ-ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
7)ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
8)ΣΡΙ ΛΑΝΚΑ
9)ΑΙΓΥΠΤΟΣ
10)ΝΗΣΙΑ ΚΟΥΚ
Βεβαια τιποτα δεν ειναι σιγουρο μ`αυτα που διαβαζουμε και μαθενουμε καθε μερα στο travelstories,και ισως σε λιγες μερες ολα να ανατραπουν.
Εχω αφηση απ`εξω Ταυλανδη και Ευρωπαικες πρωτευουσες,γιατι αναπασα στιγμη μπορουν να μπουν απρογραμματιστα σαν σφηνα σε οποιοδηποτε σημειο της λιστας.
Ο κεντρικος κορμος ομως ειναι αυτος.
Φυσικα θα θελαμε να γυρισουμε ολο τον κοσμο,αλλα εδω μιλαμε για ΤΟΠ10.
Το δικο σας ΤΟΠ10 ποιο ειναι????????
Ειμαι σιγουρος οτι θα γραφτουν τα παντα.
Ο επομενος παρακαλω.......!!!!