oasisAthens
Member
Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει καμία ασφάλεια για ΗΠΑ που να μην χρειάζεται να πληρώσεις και να στα επιστρέψουν μετά? Δλδ να έχεις κάποιον αριθμό ασφαληστηριου πχ και να καλύπτεσαι εκεί?
Visitor Medical Insurance. Visitors Insurance for USA visitors. Visitor Health Insurance for relatives visiting USAΚαλησπερα
Θα ήθελα να μου προτείνετε μια καλή ασφάλεια για να κάνω στο παιδί μου για ΗΠΑ με υψηλή κάλυψη γιατί γνωρίζετε ποσό τραγικά ακριβά είναι τα νοσοκομεία εκεί .
κι εγω στην ιδια αναζητηση ειμαι, συγκρινω τις 4 πρωτες του insubuy και καταληγω στην beacon (που δεν ειναι "best seller" στο insubuy).Καλημέρα σε όλους ! Ενδιαφέρομαι να κλείσω ταξιδιωτική ασφάλεια για υγειονομικούς λόγους κυρίως στις ΗΠΑ . Με ενδιαφέρει κυρίως να καλύπτει το ποσό η εταιρία στο νοσοκομείο εκ των προτέρων .Βρήκα αυτήν εδώ … την έχει χρησιμοποιήσει κανείς; Ξέρει πως δουλεύει; Καθώς και μια δεύτερη πάντα από insubury
Και τα 2 ποσά κάλυψης είναι πάρα πολύ μικρά για ΗΠΑ, δες κατι (αρκετά) πιο υψηλό.Γεια χαρα.
Να ρωτήσω για ασφάλιση υγείας θα προτιμούσατε μια ελληνική εταιρεία π.χ. σαν την anytime που εχει χαμηλή καλυψη (γύρω στα 20.000 ευρω) με 35 ευρώ ή θα πηγαίνατε σε καποια αμερικανικη που εχει ας πουμε καλυψη 50.000 και ειναι στα 20 ευρω ή και λιγοτερο.
Λογικα καποιος θα διάλεγε την αμερικανικη αλλα σκεφτομουν αν συμβει κατι ισως ειναι καλυτερα η επικοινωνια να γινει με Ελλαδα αντι να παλευεις να καταλαβεις τι θα σου λενε οι αλλοι;
(δεν εννοω απο αποψη κατανοησης αγγλικων)
Καλησπέρα! Και εγώ θα πετάξω τώρα το Μάρτη για νέα Υόρκη και το μόνο που έχει μείνει είναι η ασφάλεια. Έβλεπα και εγω κάποια από αυτές; τελικά ποια επιλέξατε; γενικά ήταν εύκολη διαδικασία; δεν παίζει να είναι τίποτα σκαμ έτσι;κι εγω στην ιδια αναζητηση ειμαι, συγκρινω τις 4 πρωτες του insubuy και καταληγω στην beacon (που δεν ειναι "best seller" στο insubuy).
Υπάρχουν και στην Ελλάδα ταξιδιωτικές ασφάλειες με πακέτα για όλα τα βαλάντια, μπορείς να τσεκάρεις. Μια τέτοια είχα επιλέξει κι εγώ (anytime) που ευτυχώς αποδείχτηκε αχρείαστη.Καλησπέρα! Και εγώ θα πετάξω τώρα το Μάρτη για νέα Υόρκη και το μόνο που έχει μείνει είναι η ασφάλεια. Έβλεπα και εγω κάποια από αυτές; τελικά ποια επιλέξατε; γενικά ήταν εύκολη διαδικασία; δεν παίζει να είναι τίποτα σκαμ έτσι;
Μολις τσέκαρα και εγω την anytime. Θεωρουμε τα 20000 για εξοδα νοσηλειας ειναι κομπλε ή να παμε full on στα 50000?Υπάρχουν και στην Ελλάδα ταξιδιωτικές ασφάλειες με πακέτα για όλα τα βαλάντια, μπορείς να τσεκάρεις. Μια τέτοια είχα επιλέξει κι εγώ (anytime) που ευτυχώς αποδείχτηκε αχρείαστη.