katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Θα δείξειΝαι δεν αντιλέγω για τους όρους.Αλλά έχουν γίνει και εξαιρέσεις με προσφορές απο διάφορα μέλη.Τέλος πάντων ότι νομίζετε.
Θα δείξειΝαι δεν αντιλέγω για τους όρους.Αλλά έχουν γίνει και εξαιρέσεις με προσφορές απο διάφορα μέλη.Τέλος πάντων ότι νομίζετε.
τι καλη φαση? απατεωνες. αν σου συμβει κατι στο τελευταιο μετρο?ήταν μέχρι 8848 μέτρα.
Αν κάποιος πχ κάνει ορειβασία, νομίζω είναι καλή φασούλα.
Moυ τη συστησε ορειβατης και μου ειπε οτι την εχει χρειαστει και ολα κομπλε.βασικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω τους ορους, αλλα αν μιλαμε για ορειβασια κλπ πρεπει να αναφερεται μεσα και μεταφορα με ελικοπτερο...ετσι βιαστικα δεν το ειδα ομως
αχρειαστο να ειναι αλλα μπορει στον ολυμπο να μας κατεβαζουν με τα καημενα τα γαιδουρακια, αλλα σε αλλες χωρες ερχεται ελικοπτερο και μετα αν δεν σε καλυπτει η ασφαλεια πρεπει να πουλησεις κανα αμαξι....
τι καλη φαση? απατεωνες. αν σου συμβει κατι στο τελευταιο μετρο?
Its elevation (snow height) of 8,848.86 m (29,031.7 ft) was most recently established in 2020
Mount Everest - Wikipedia
θα σε συρω δυο μετρα πιο κατω και ολα μια χαρα....ολα θα γινουνε...τι καλη φαση? απατεωνες. αν σου συμβει κατι στο τελευταιο μετρο?
Its elevation (snow height) of 8,848.86 m (29,031.7 ft) was most recently established in 2020
Mount Everest - Wikipedia
Εάν είναι και τα 3 άτομα να χρησιμοποιείται revolut, τότε κάνε αναβάθμιση σε revolut premium να την έχεις όλο τον χρόνο και ξεγνοιάζεις..Ενδιαφερομαι για ταξιδιωτικη ασφαλεια για τις ΗΠΑ. Θα ειμαστε 3 ενηλικες. Δεν με ενδιαφερει η ακυρωση ταξιδιου γιατι ολες οι πτησεις ειναι με μιλια και ολα τα ξενοδοχεια με δωρεαν ακυρωση.
Με λιγα λογια θα ηθελα μια ασφαλεια για 20 μερες που αν παει κατι στραβα και χρειαστει γιατρος η νοσοκομειο να πω τον αριθμο τηα ασφαλειας μου και να μην πληρωσω κατι αλλο.
Μπηκα στο insubuy.com και πηρα αυτα τα αποτελεσματα.
Visitor Medical Insurance. Visitors Insurance for USA visitors. Visitor Health Insurance for relatives visiting USA
Για παραδειγμα η πρωτη ειναι αυτο που ζηταω;
View attachment 392912