Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Δες και αυτήν True Traveller
Δυστυχώς, η αγαπημένη μου ασφαλιστική μετά το Brexit δεν ασφαλίζει πια Ευρωπαίους πολίτες...Δες και αυτήν True Traveller
Αν θες κάτι φτηνό, μπορείς και να ζητήσεις από τον οργανωτή του τρεκ σου να σου προτείνει κάποια τοπική - λογικά θα σου παρέχει κάλύψη μόνο για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και μόνο για τα απαραίτητα.καλησπερες σε τρεκ για νεπαλ λεει
TRAVEL INSURANCE
Travel insurance is compulsory to take any adventure trip and it must be covered both medical & emergency evacuation with worth of USD100, 000.00 minimum.
οποτε φανταζομαι οτι χρειαζομαι υποχρεωτικα μια????
λιγο που εψαξα, βρηκα στην Mondial με 100 ευρω περιπου
ξερετε αλλες ασφαλιστικες, καποια αλλη προταση?
Τέλεια.....και ήταν η μόνη που είχα βρει τότε για κάλυψη ηφαιστειακής τέφρας για την Ισλανδία! Άντε ψάξε τώρα για Νεπάλ...φτουυυυΔυστυχώς, η αγαπημένη μου ασφαλιστική μετά το Brexit δεν ασφαλίζει πια Ευρωπαίους πολίτες...
Για να μη κανω διαφημιση αν ψαξεις στο σιτε της ετζιαν εχει την εταιρεια που κανει ασφαλεια ταξιδιωτικη για covid απο τις αρχες της πανδημιας,μπορεις να τους καλεσεις και να σου φτιαξουν πακετο αναλογα με τις μερες και τον προορισμο σουΚαλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους!
Σχεδιαζω ενα ταξιδι για το τελος του χρονου στον μαυρικιο!
Σε επικοινωνια ωστε να δω τι χρειαζεται για το ταξιδι(πληρως εμβολιασμενοι και αρνητικο pcr 72 ωρες πριν φτασω) μου στελνει το ξενοδοχειο ενα εγγραφο που αναφερει τι χρειαζεσαι για να ταξιδεψει!
Μια απο τις παραγραφους λοιπον ζηταει ιατρικη ασφαλεια που να περιλαμβανει covid(it is mandatory to arrange covid 19 insurance health cover)!
Γνωριζει καποιος ενα αυτο ειναι υποχρεωτικο ή οχι; Και επισης που βγαζω τετοιου ειδους ασφαλεια;;;
Ευχαριστω εκ των προτερων
οχι μονο ελλαδα κ Ιταλια πχ αλλα κ σε ολες τις χωρες με " travel warning" νταουν αντερ, kiwi κλπ.Έχει δει κάποιος ότι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού (π.χ. WorldNomads, Columbus Direct) έχουν σταματήσει να πουλάνε ταξιδιωτικές ασφάλειες στην Ελλάδα?
Το έχω παρατηρήσει, για την ώρα έχω κοιτάξει μόνο τη safetywing που αναφέρω: Ταξιδιωτική ασφάλειαΈχει δει κάποιος ότι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού (π.χ. WorldNomads, Columbus Direct) έχουν σταματήσει να πουλάνε ταξιδιωτικές ασφάλειες στην Ελλάδα?
Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ταξιδιωτική ασφάλεια να μας πει πού να κάνουμε και να καλύπτει τα κλασσικά ιατροφαρμακευτικά αλλά και για οδήγηση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου;
Μόλις επικοινώνησα με την True Traveller και μου επιβεβαίωσε πως ασφαλίζει κανονικότατα Ευρωπαίους Πολίτες. Απλά, για περιπτώσεις COVID πηγαίνει σύμφωνα με την λίστα των χωρών του FCDO (UK), οπότε μόνο σε green & amber χώρες.Δυστυχώς, η αγαπημένη μου ασφαλιστική μετά το Brexit δεν ασφαλίζει πια Ευρωπαίους πολίτες...
εκανα για ιατροφαρμακευτικη καλυψη.και εξοδα ξενοδοχειου σε περιπτωση ακυρωσης πτησης με την mondial...Έχει δει κάποιος ότι παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρείες του εξωτερικού (π.χ. WorldNomads, Columbus Direct) έχουν σταματήσει να πουλάνε ταξιδιωτικές ασφάλειες στην Ελλάδα?
Έχει κάνει κάποιος πρόσφατα ταξιδιωτική ασφάλεια να μας πει πού να κάνουμε και να καλύπτει τα κλασσικά ιατροφαρμακευτικά αλλά και για οδήγηση ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου;