chillysauce
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφγανιστάν,Ειρηνικός
Έχει κάποιος να προτείνει ενα προγραμμα ταξιδιωτικης ασφαλισης που να καλύπτει μακρυτερα διαστηματα(2+μηνες) και πολλαπλούς προορισμους(5+)?
Επειδή μάλλον δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο, κοίτα μήπως κάνει συνεχόμενα ασφαλιστήρια στο max διάρκειας τους πχ το 1ο από 1/1-29/2 το 2ο από 1/3 - 31/4 ...κοκΈχει κάποιος να προτείνει ενα προγραμμα ταξιδιωτικης ασφαλισης που να καλύπτει μακρυτερα διαστηματα(2+μηνες) και πολλαπλούς προορισμους(5+)?
Αυτό που ζητάς θα το βρεις εδώ:Έχει κάποιος να προτείνει ενα προγραμμα ταξιδιωτικης ασφαλισης που να καλύπτει μακρυτερα διαστηματα(2+μηνες) και πολλαπλούς προορισμους(5+)?
Αυτό μου προτειναν απο ιντεραμερικαν αλκα επειδη υποθετω πως έχει πολλά παραθυρακια (πχ να γυρισεις ελλαδα) ψαχνω εναλλακτικές..Επειδή μάλλον δύσκολα θα βρεις κάτι τέτοιο, κοίτα μήπως κάνει συνεχόμενα ασφαλιστήρια στο max διάρκειας τους πχ το 1ο από 1/1-29/2 το 2ο από 1/3 - 31/4 ...κοκ
Έχεις δικιο αλλά η τιμη υπερβαίνει κατα πολυ το μπάτζετ που διαθετω!Λίγο δύσκολο, καθώς ακόμη και τα ετήσια προγράμματα ασφάλισης προϋποθέτουν το κάθε ταξίδι ξεχωριστά να μην υπερβαίνει τις 30 ημέρες. Μπορείς δηλαδή να πηγαίνεις για 1 μήνα σε 1 ή περισσότερες χώρες, να επιστρέφεις Ελλάδα, να ξαναφεύγεις για 1 μήνα κ.ο.κ.
Γι' αυτό που ψάχνεις δες Worldnomads, φαντάζομαι με 250-300€ το άτομο μπορούν να σου κάνουν την ασφάλεια που ζητάς
Σε ευχαριστώ πολύ! Θα το ψαξω εξονυχιστικα και θα επανελθω..Αυτό που ζητάς θα το βρεις εδώ:
https://www.moneysupermarket.com/travel-insurance/
Μπορείς να βάλεις τις προϋποθέσεις (π.χ. 60 ημέρες) και ό,τι άλλο φίλτρο θες και θα σου δώσει αποτελέσματα για να (συγ)κρίνεις. Μπορείς να κάνεις ετήσια ασφάλεια για πολλαπλά ταξίδια που το καθένα μπορεί να είναι μεγαλύτερο του ενός μήνα. Συμφέρει οικονομικά, αλλά διάλεξε προσεκτικά την εταιρία - ανάλογα με τις παροχές που θες.
Σε ευχαριστω για τα φωτα σου , η τσεπη μου θα σε ευχαριστει, την Mondial εχω δει πολλοι να χρησιμοποιουν αυτη ειναι +€10 ακριβοτερη (€85). Η Interamerican μου βγαζει προσφορα με €35-45 αλλα δεν μου γεμιζει το ματι. Πες ειναι τα λεφτα λιγα, πες, πες, πες. Η προηγουμενη (η Mondial) εφ'οσον πεταζεις με AEGEAN (Star Alliance Airline) μου βγαζει €35! Τωρα στα ψιλα γραμματα γραφει εφ'οσον το ταξιδι γινει με Star Alliance member. Ποσο ομως του ταξιδιου; Μαλλον bothways!Worldnomads δοκίμασες;
Ευχαριστω που το αναφερεις, εχω τις αμφιβολιες μου, τις εχω ποσταρει:
Η Μοndial ειναι το στανταρτ στην ταξ. ασφαλιση σε ολη την Ευρωπη για ολο τον κοσμο! Δεν ξερω αν καταλαβες μεσω του σιτε της AEGEAN ειναι τα μισα! Αλλα πρεπει να διαβασεις τα ψιλα γραμματα!Εγώ αγοράζω κατευθείαν από την M.A ασφάλεια.Προφανώς της Aegean περιέχει την κάλυψη ακύρωσης ταξιδιού.Γι'αυτό είναι ακριβότερη.
Σταθη καλα θα'ναι να αρρωσταινει κανεις στην Ευρωπη, για σοβαρα περιστατικα σε χωρες τις ΕΟΚ υπαρχει νοσοκομειακη καλυψη με την Ευρωπαικη Καρτα Ασφαλισης Ασθενειας που εκδιδεται δωρεαν εφ'οσον εισαι ασφαλισμενος στο ΕΦΚΑ. Αν βεβαια καεις απο τον ηλιο η πιασεις σταφιλοκοκο δεν ειναι επειγον περιστατικο να σε καλυψει! Οποτε σκας €50-100-200 για να σε φτιαξουνε! Βεβαια αυτο και ακομα κατι μπορει να'ναι το deductible της ασφαλειας σου. Η μικρη μου εχθες σε χωρα της ευρωπης μια πληγη στο ποδι, ιντερνετικη διαγνωση (εστειλε η συζυγος φωτ.) του οικ. γιατρου, μεσω μεηλ για να βγαλη διαγνωση & να εκδοσει συνταγη. Ξεραμε οτι θελει Fucidin ( Sodium fusidate) αλλα χωρις συνταγη δεν χορηγειται! Λοιπον €14,50 διαγνωση ιατρου + €18,10 Fucidin (μπορει να'ναι κανα γενοσημο). Στην Ελλαδα πας στο φαρμακειο και παρνεις 4 Fucidin η 7 γενοσημες! Ουτε γιατρος μεσολαβει για να γραψει συνταγη!Δε διάβασα όλα τα μηνύματά σου δεν ξέρω πού θέλεις να πας και τι είδους καλύψεις θέλεις.Θεώρησα ότι θέλεις στην Ευρώπη και σου έβγαζε ακριβότερα.