Ταξιδιωτική ασφάλεια

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Miami - USA Απρίλη '25
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, Ινδίες, Ιαπωνία
@Porfyria σ'ευχαριστω πολύ για την απάντηση και την αναλυτική περιγραφή των γεγονότων!Η Mondial είναι μέσα στις ασφαλιστικές που κοιτάω. Ήθελα να γνωρίζω πως αντιδρούν όταν συμβεί κάτι, για να προχωρήσω στην επιλογή μου. Και πάλι σ'ευχαριστω πολύ!
Τότε η AEGEAN συνεργάζονταν με τη Mondial. Απ'όσο γνωρίζω η ALLIANZ / Mondial την έκοψε για λόγους εναρμόνισης των συστημάτων της αεροπορική. Δεν γνωρίζω εάν η αεροπορική επανήλθε. ΤΑ ΠΑΝΤΑ σε θέματα υγείας εξαρτώνται από τη φύση που περιστατιοκού υγείας και της σοβαρότητας του.

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Miami - USA Απρίλη '25
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, Ινδίες, Ιαπωνία
τι προτεινετε για 6 μερες στην αιγυπτο, μεταξυ mondial, addvaule, booking, revolut?
Θα πρότεινα να επιλέξεις μεταξύ Mondial & Kemter. AddValue δεν υπάρχει σαν προϊόν. Είναι το Site & ο διακριτικός τίτλος ασφαλιστικής επιχείρησης συναδέλφου μου που προωθεί την KEMTER (όπως κι εγώ).
Κάτι αντίστοιχο αν αντί για Μόντιαλ πάνω στη συζήτηση λέγατε "Travelsafe" (Ταύτιση του πρϊόντος με τον πωλητή)
Δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω παροχές & καλύψεις της Revolut, κυρίως δε ν' αντιληφθώ από που "ψωνίζει"τους κινδύνπους. Το ίδιο και με τη booking. Κρατάω αποστάσεις από καταστάσεις που δεν μου είναι ξεκάθαρες.

Καλά να περάσετε, ο,τι κι αν επιλέξετε.
Νίκος

Θα πρότεινα να επιλέξεις μεταξύ Mondial & Kemter. AddValue δεν υπάρχει σαν προϊόν. Είναι το Site & ο διακριτικός τίτλος ασφαλιστικής επιχείρησης συναδέλφου μου που προωθεί την KEMTER (όπως κι εγώ).
Κάτι αντίστοιχο αν αντί για Μόντιαλ πάνω στη συζήτηση λέγατε "Travelsafe" (Ταύτιση του πρϊόντος με τον πωλητή)
Δεν έχω μπει στη διαδικασία να δω παροχές & καλύψεις της Revolut, κυρίως δε ν' αντιληφθώ από που "ψωνίζει"τους κινδύνπους. Το ίδιο και με τη booking. Κρατάω αποστάσεις από καταστάσεις που δεν μου είναι ξεκάθαρες.

Καλά να περάσετε, ο,τι κι αν επιλέξετε.
Νίκος
της booking απο οτι ειδα ειναι zurich insurance

Travelsafe

Member
Επόμενο Ταξίδι
Miami - USA Απρίλη '25
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ, Ινδίες, Ιαπωνία
Ok. Αλλά τια παροχές και τουςε όρους τους ειδες;;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις