fotast
Member
Προσωπικά έκανες(όπως πάντα) ότι μπορούσες με τις ειδοποιήσεις κτλ.Δεν μπορείς να τους βάλεις να ψηφίζουν με το ζόριΝαι. Και είχα χαρεί με τον διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου.
Προσωπικά έκανες(όπως πάντα) ότι μπορούσες με τις ειδοποιήσεις κτλ.Δεν μπορείς να τους βάλεις να ψηφίζουν με το ζόριΝαι. Και είχα χαρεί με τον διαγωνισμό του Σεπτεμβρίου.
Χμμμ το σκέφτομαι. Καμιά ιδέα για το πως να το εφαρμόσω?Προσωπικά έκανες(όπως πάντα) ότι μπορούσες με τις ειδοποιήσεις κτλ.Δεν μπορείς να τους βάλεις να ψηφίζουν με το ζόρι
Παλιά ήταν πιο μεγάλο το διάστημα της περισυλλογής πριν τη ψήφο.Ερώτηση αν και νομίζω πρέπει να είχε συζητηθεί παλιά.
Μήπως οι τρεις βδομάδες ψηφοφορίας είναι πολλές? Μήπως θα ήταν καλύτερα να είναι δυο βδομάδες? Το έχουμε δοκιμάσει? Δεν θυμάμαι.
Εγώ δε πρόλαβα να διαβάσω τις τελευταίες 3 και γι'αυτό δεν ψήφισα! Δεν νομίζω να είναι καλό να λιγοστέψετε το διάστημα ανάγνωσης των ιστοριών!Χμμμ το σκέφτομαι. Καμιά ιδέα για το πως να το εφαρμόσω?
Παλιά ήταν πιο μεγάλο το διάστημα της περισυλλογής πριν τη ψήφο.
Θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τις ιστορίες σε 2 εβδομάδες; Δεν ξέρω.
Προβλέψιμο...Τρείς εβδομάδες ban όποιος δεν ψηφίζει....Χμμμ το σκέφτομαι. Καμιά ιδέα για το πως να το εφαρμόσω?
Κι εγώ συμφωνώ ότι 3 εβδομάδες είναι πολλές, περνάει η "αγωνία" για το ποιες ιστορίες θα βγουν πρώτες, ωραία είναι στην αρχή πούναι ζεστό το πράγμα ακόμα. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πίσω πάντως. Ψηφίζουμε για το 2017 ενώ κοντεύει να τελειώσει το 2020.Νομίζω πως όσοι θέλουμε να ψηφίσουμε και μας ενδιαφέρει ο διαγωνισμός θα το κάνουμε και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ε σίγουρα κάποια στιγμή θα φτάσουμε και στο σήμερα. Μετά θα βάζουμε σε διαγωνισμό τις βραβευμένες ιστορίες! Ιστορία της χρονιάς, ιστορία 6μηνου, καλύτερη ιστορία από Ευρώπη, Ασία κτλ. Εγώ ανέκαθεν θεωρούσα πολλές τις τρεις βδομάδες αλλά η πλειοψηφία τι θα πει.
Αλλά αλήθεια πόσοι είναι που διαβάζουν ολόκληρες τις ιστορίες? Είτε τις έχουμε διαβάσει στο παρελθόν, είτε από τη δομή της ιστορίας, είτε με μια περιληπτική ματιά πάλι μπορούμε να καταλάβουμε ποιες ιστορίες βρίσκουμε ενδιαφέρουσες οι οποίες παίρνουν τις ψήφους μας.
Στο τσακ γλίτωσες το μπαν τριών βδομαδωνΕγώ δε πρόλαβα να διαβάσω τις τελευταίες 3 και γι'αυτό δεν ψήφισα! Δεν νομίζω να είναι καλό να λιγοστέψετε το διάστημα ανάγνωσης των ιστοριών!
Λες να το αρχίσουμε πιλοτικά?Προβλέψιμο...Τρείς εβδομάδες ban όποιος δεν ψηφίζει....
Ναι ρε τι να πρωτοπρολαβουμε, εχει big brother gntm, bachelor. Εν ολιγοις η ελληνικη τηλεοραση εχει ξανα Μικρουτσικο και απειρες μπαρμπι, εχει ξανααποκτησει την αιγλη των 90ς! Λιγη επιεικεια ρε παιδια...θα συμφωνησω με το Νικο86
Αν μικρυνει το διαστημα, εκτος του οτι θα φτασουμε πιο γρηγορα στο σημερα, εμεις οι πολυασχολοι δε θα προλαβαινουμε να ψηφιζουμε