Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος - Μάρτιος 2021

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ισπανία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Παράξενο και λυπηρό που διαγωνίσθηκε ιστορία χωρίς όνομα συγγραφέα.Απο ένα μέλος/συγγραφέα που έγραφε πολλές και καλές ιστορίες και αναγκάστηκε να σταματήσει....
Όντως λυπηρό.
Δεν αναγκάστηκε όμως. Μόνος του ζήτησε να διαγραφεί οριστικά από το φόρουμ και μάλιστα το ζήτησε πολύ επιτακτικά.

fotast

Member
Όντως λυπηρό.
Δεν αναγκάστηκε όμως. Μόνος του ζήτησε να διαγραφεί οριστικά από το φόρουμ και μάλιστα το ζήτησε πολύ επιτακτικά.
Φυσικά μόνος του έφυγε.Αλλά η αιτία ήταν τα σχόλια(τοξικά κατά την γνώμη μου) που γράφτηκαν στην τελευταία ιστορία του....και δεν είναι ο μόνος που σταμάτησε λόγω σχολίων...εκεί πήγαινε το αναγκάστηκε....

paefstra

Member
Όντως λυπηρό.
Μαλιστα ελεγε οτι αν δεν περασει το δικο του θα παρει τις ιστοριες του και θα φυγει. Απορω γιατι δεν τις πηρε τελικα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Φυσικά μόνος του έφυγε.Αλλά η αιτία ήταν τα σχόλια(τοξικά κατά την γνώμη μου) που γράφτηκαν στην τελευταία ιστορία του....και δεν είναι ο μόνος που σταμάτησε λόγω σχολίων...εκεί πήγαινε το αναγκάστηκε....
Γιατί δε γράφεις στα ίσια αυτό που θέλεις πραγματικά να πεις;
Ποίοι είναι αυτοί που κάνουν (κάνουμε) τα τοξικά σχόλια;
Ποίοι είναι αυτοί (οι αόριστοι) που σταματησαν λόγω των σχολιασμών μας;
Γιατί δε κάνουν τους δικούς τους σχολιασμούς περισσότερο ώστε να πάψουν εμάς τους τοξικούς; Γιατί δε συμμετέχουν;
Στην τελική ποιος αναγκάζει ποιον στο τι θα γράφει και γιατί;
Παραπομπές και ονόματα, όχι μόνο εύκολα αποσιωπητικά.
Όλοι θυμόμαστε πόσο ωραία ηταν το καλοκαίρι με κλειστό φόρουμ...

paefstra

Member
Γιατί δε γράφεις στα ίσια αυτό που θέλεις πραγματικά να πεις
Γιατί δε κάνουν τους δικούς τους σχολιασμούς περισσότερο ώστε να πάψουν εμάς τους τοξικούς; Γιατί δε συμμετέχουν;
6 ψηφους πηρε η ιστορια του. Δεν νομιζω οτι αξιζει να ξανακλεισει φορουμ.
Ας τον κρινει η ιστορια.

varioAthens

Member
Tελικα θυμηθηκα τη φαση.. θυμηθηκα και ποιος ειναι ο συγγραφεας και πώς εφυγε.... οποτε εχω μια ευλογη απορια... με τοσο επεισοδιακη εξοδο και εφοσον ζητησε επιτακτικα να διαγραφουν οι ιστοριες του γιατι αυτες εξακολουθουν να υπαρχουν στο φορουμ ποσω μαλλον δε, να μπαινουν σε διαδικασια ψηφοφοριας?

fotast

Member
Γιατί δε γράφεις στα ίσια αυτό που θέλεις πραγματικά να πεις;
Πόσο πιό ίσια να το πω;Διαφωνώ όταν στις ιστορίες(για αυτές μιλάμε εδώ) γράφονται αρνητικά/μικροπρεπή/τοξικά σχόλια που οδηγούν σε κόντρα με τους συγγραφείς και τελικά ορισμένοι απο αυτούς αναγκάζονται να τα παρατήσουν και να μην ξαναγράψουν.Και αυτό δεν έγινε μόνον μια φορά.Εδώ ήμασταν/είμαστε και τα διαβάσαμε/ξέρουμε.Ξεκάθαρα λοιπόν η άποψη μου είναι ότι η κάθε ιστορία είναι του συγγραφέα.Όποιος/α δεν του αρέσει ή διαφωνεί με τις απόψεις του ας αδιαφορεί και ας μην χαλάει την ιστορία.

paefstra

Member
Πόσο πιό ίσια να το πω;Διαφωνώ όταν στις ιστορίες(για αυτές μιλάμε εδώ) γράφονται αρνητικά/μικροπρεπή/τοξικά σχόλια που οδηγούν σε κόντρα με τους συγγραφείς και τελικά ορισμένοι απο αυτούς αναγκάζονται να τα παρατήσουν και να μην ξαναγράψουν.Και αυτό δεν έγινε μόνον μια φορά.Εδώ ήμασταν/είμαστε και τα διαβάσαμε/ξέρουμε.Ξεκάθαρα λοιπόν η άποψη μου είναι ότι η κάθε ιστορία είναι του συγγραφέα.Όποιος/α δεν του αρέσει ή διαφωνεί με τις απόψεις του ας αδιαφορεί και ας μην χαλάει την ιστορία.
Νομιζω οτι το θεμα το ξεκαθαρισε ο Δευκαλιων. Τα πολιτικα και ειδικα τα προπαγανδιστικα κειμενα ειναι ορος του φορουμ να μην επιτρεπονται. Δεν ειναι θεμα γουστου. Το ιδιο και οι απειλες για τη σωματικη ακεραιοτητα των μελων. Εφοσον το αφεντικο σφυριξε, εληξε.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ξεκάθαρα το μόνο που λες είναι «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε», όχι κάτι περισσότερο.
Είπες για άτομα μικροπρεπή, για άτομα που χαλάμε ιστορίες, για άτομα που διώχνουμε άλλους που τους αναγκαζουμε κιόλας να μη ξαναγράψουν, χωρίς να μας πεις τίποτα.
Έχεις την καλοσύνη να απαντήσεις στην προηγούμενη ανάρτηση μου, η να το αφήσω να το πάρει το ποτάμι;

fotast

Member
Ξεκάθαρα το μόνο που λες είναι «άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε», όχι κάτι περισσότερο.
Είπες για άτομα μικροπρεπή, για άτομα που χαλάμε ιστορίες, για άτομα που διώχνουμε άλλους που τους αναγκαζουμε κιόλας να μη ξαναγράψουν, χωρίς να μας πεις τίποτα.
Έχεις την καλοσύνη να απαντήσεις στην προηγούμενη ανάρτηση μου, η να το αφήσω να το πάρει το ποτάμι;
Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω λίστα με τα ονόματα και ποιός έγραψε τι;Το αποτέλεσμα μένει.Δεν είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος/10700 που είχε γράψει πολλές ιστορίες αναγκάστηκε να σταματήσει; Δεν είναι αλήθεια ότι έχει ξαναγίνει;Δεν κόντεψε να χαλάσει με σχόλια και δική σου ιστορία(Κούβα);Αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι δεν έχουν γίνει και θέλεις "στοιχεία" τότε το αφήνω και εγω για το ποτάμι....

varioAthens

Member
Δηλαδή τώρα πρέπει να κάνω λίστα με τα ονόματα και ποιός έγραψε τι;Το αποτέλεσμα μένει.Δεν είναι γεγονός ότι ο συγκεκριμένος/10700 που είχε γράψει πολλές ιστορίες αναγκάστηκε να σταματήσει; Δεν είναι αλήθεια ότι έχει ξαναγίνει;Δεν κόντεψε να χαλάσει με σχόλια και δική σου ιστορία(Κούβα);Αν εξακολουθείς να νομίζεις ότι δεν έχουν γίνει και θέλεις "στοιχεία" τότε το αφήνω και εγω για το ποτάμι....
Επεσες εξω κατα 200km :bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.932
Μέλη
39.648
Νεότερο μέλος
maria11

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα