Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Ιούνιος - Δεκέμβριος 2020 και μια από Ιανουάριο 2021

Ταξιδιωτική Ιστορία του Μήνα Ιούνιος - Δεκέμβριος 2020 και μια από Ιανουάριο 2021 (3 ψήφοι)

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάγνωση και το βραβείο. Για εμένα οι «Ιδέες για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στην Αρκαδία» δεν είναι μια απλή ταξιδιωτική περιγραφή. Είναι η καταγραφή της μακραίωνης ιστορίας του τόπου και η ανάδειξη τόσων και τόσων όμορφων χωριών, τοπίων και αρχαιολογικών χώρων. Είναι μια παρακαταθήκη στο φόρουμ για την οποία είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη και περήφανη! Ευχαριστώ πολύ όσους το εκτίμησαν αυτό. Θα προσπαθήσω, με κάθε τρόπο, να κρατήσω ζωντανή αυτήν την ιστορία συνεχίζοντας να ταξιδεύω στην υπέροχη Αρκαδία και εμπλουτίζοντας το θέμα με καινούριο υλικό.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συγγραφή!
Klair μας λείπεις τώρα τελευταία! Θέλουμε περισσότερα!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Klair μας λείπεις τώρα τελευταία! Θέλουμε περισσότερα!
Έχω σκοπό να επανέλθω σύντομα με ιστορία. Όχι από την Αρκαδία, από αλλού.

@Smaragda53 και εσύ λείπεις με τις ωραίες και ιδιαίτερες retro ιστορίες σου!

thanassis33

Member
Μπράβο @Klair!!!
Η ιστορία σου αποτελεί οδηγό αναφοράς για την Αρκαδία και τα χωριά της.
Την συμβουλεύομαι όταν χρειάζεται να επισκεφθώ τα αγαπημένα μου χωριά της Αρκαδίας και φυσικά την ψήφισα! Μπράβο και πάλι.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
από τη μια εσύ με τα νησιά σου, από την άλλη εγώ με την Πελοπόννησο, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να ανέβει στο βάθρο και η Ελλάδα!
Όντως, οι ιστορίες για την Ελλάδα πήρανε απανωτές πρωτιές για πρώτη φορά στους διαγωνισμούς, δεν είχε ξανασυμβεί. Η χώρα μας έχει πλέον τέσσερις στο σύνολο, για να δούμε ποια ιστορία είναι η επόμενη. 😊

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Μπράβο @Klair!!!
Η ιστορία σου αποτελεί οδηγό αναφοράς για την Αρκαδία και τα χωριά της.
Την συμβουλεύομαι όταν χρειάζεται να επισκεφθώ τα αγαπημένα μου χωριά της Αρκαδίας και φυσικά την ψήφισα! Μπράβο και πάλι.
Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλά να περνάς όποτε επισκέπτεσαι την αγαπημένη μου Αρκαδία! :heart:

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Όντως, οι ιστορίες για την Ελλάδα πήρανε απανωτές πρωτιές για πρώτη φορά στους διαγωνισμούς, δεν είχε ξανασυμβεί. Η χώρα μας έχει πλέον τέσσερις στο σύνολο, για να δούμε ποια ιστορία είναι η επόμενη. 😊
@psilos3 Μήπως ήρθε η ώρα να γίνει ένα update σε εκείνα τα ωραία στατιστικά σου;

magda pap.

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρσοβια
Ταξίδι-Όνειρο
Σκωτία
Η αισιοδοξία και η ενέργειά σας αποτελούν πραγματική έμπνευση! Η ιστορία σας εμπνέει ήδη νέα ταξίδια. Σας εύχομαι καλή τύχη στο διαγωνισμό και ανυπομονώ να διαβάσω τις νέες ενδιαφέρουσες ιστορίες σας!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα τόσο όμορφα λόγια σας🙏Ειλικρινά χαίρομαι πολύ εάν έστω μια ιστορία μου βοηθήσει κάποιους ή εμπνεύσει νέα ταξίδια✈ Και θα προσπαθήσω να γράψω και για κάποια άλλα μέρη που επισκέφτηκα και με κέρδισαν!!!Καλή συνέχεια και πολλά όμορφα ταξίδια 🧳 να ευχηθώ από καρδιάς ❤

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.832
Μέλη
39.591
Νεότερο μέλος
mix84mix

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom