• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδιωτική Ιατρική

dmdoc

Member
Για να μην αναρωτιέστε σε κάθε ταξίδι,αν και ποιά εμβόλια ή προφυλάξεις χρειάζεται να πάρετε,παραθέτω το link του CDC(Centers for Disease Control and Prevention)ίσως του πιο έγκυρου οργανισμού πάνω στο θέμα λοίμωξη,τροπική νόσος,λοιμώδη νοσήματα.
Χρησιμοποιήστε το ως οδηγό,μόνο για να ενημερωθείτε για κάποια θέματα.Επιβάλλεται βέβαια σε κάθε περίπτωση η συμβουλή και άποψη ενός ειδικού ιατρού.
Έτσι μπορεί να σταματήσουν οι αερολογίες και επικίνδυνες απόψεις του καθενός ανίδεου και άσχετου που προτάσσει την δική του "εμπειρία" και προτρέπει τον κάθε κακομοίρη να πάρει σωτέ depon με καραμελωμένο λάβδανο για τον τύφο.
Travelers' Health | CDC
Το εν λόγω site,έχει οδηγίες για κάθε ήπειρο,κάθε χώρα και κάθε επιμέρους περιφέρειά της.Ποιά νοσήματα ενδημούν και ποιές προφυλάξεις χρειάζονται.

Last edited by a moderator:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ευχαριστω πολυ!Μπορει (και μακαρι ) να μου χρειαστει σε καποιους μηνες.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για καπου που εχεις παει και εσυ ..αν μου προκυψει ...δεν ειμαι σιγουρη ακομα.Αλλα ας μην τα λεμε αυτα στο ποστ του ανθρωπου κ βγαινουμε εκτος.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ευχαριστω πολυ!Μπορει (και μακαρι ) να μου χρειαστει σε καποιους μηνες.
Πας καλα; Ευχεσαι να αρρωστησεις σε μερικους μηνες;

Για που ετοιμάζεσαι τρελό κορίτσι? :roll:
Μ' αυτα που λεει μαλλον κατα το Δαφνι την κοβω. Εχεις παει εσυ εκει;

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου

Μ' αυτα που λεει μαλλον κατα το Δαφνι την κοβω. Εχεις παει εσυ εκει;
Να διαβασω τις οδηγιες του σαιτ λεμε ...Αιντεεεεεεεε

dmdoc

Member
Αλλα ας μην τα λεμε αυτα στο ποστ του ανθρωπου κ βγαινουμε εκτος.
...γιατί;...θα παρεξηγηθώ νομίζεις;

Άσε βρε τριπάκια και τίποτα να πέσει κάτω,και ασχολήσου με τα εμβόλια που χρειάζεται να κάνεις για τα Φώκλαντ:bleh:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Άσε βρε τριπάκια και τίποτα να πέσει κάτω,και ασχολήσου με τα εμβόλια που χρειάζεται να κάνεις για τα Φώκλαντ:bleh:
Δεν χρειαζομαι εμβολια για τα Φωκλαντ, θα πινω γαλα πιγκουινας:bleh:

dmdoc

Member
Να σημειώσω-για όσους ενδιαφέρονται-οτι παρέθεσα μόνο το link του CDC που αφορά τα ταξίδια.Στις σελίδες του υπάρχουν και απλές πληροφορίες για υγιεινό τρόπο ζωής,για υγεία σε σχέση με την εργασία,για υγεία και περιβάλλον και άλλα πολλά.

Suis

Member
Εξαιρετικό link.Αν όμως ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους θα πρέπει σε κάθε ταξίδι να θέλουμε και μια τσάντα με φάρμακα:roll:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom