arabickostas
Member
Done
Αυτό με έχει μπερδέψει κι εμένα. Έβαλα 1 ταξίδι την πρώτη φορά που μετακόμισα σε μια χώρα και μετά αντιμετώπιζα την χώρα που μένω και την Ελλάδα, και τις δυο, σαν εσωτερικό.Δεν μπορώ να το συμπληρώσω αν δε μου διευκρινιστούν 2-3 πραγματάκια πρώτα (σόρρυ τσοπάνα είμαι όχι πυρηνική φυσικός ).
Λοιπόν εγώ που μες στο 2018 μετακόμισα μόνιμα στο εξωτερικό κι έκανα ταξίδια ενδοχώρια (στη χώρα που είμαι τώρα δηλαδή) τι να απαντήσω όταν με ρωτάει πόσα ταξίδια έκανα στο εξωτερικό; 1 γιατί μια φορά βγήκα από την Ελλάδα; Και με αυτή τη λογική, η Ελλάδα από εδώ και στο εξής δε θα θεωρείται εξωτερικό για μένα; Οεο;
Έτσι όμως η κλίτσα φαίνεται στάσιμη ενώ δεν είναιΑυτό με έχει μπερδέψει κι εμένα. Έβαλα 1 ταξίδι την πρώτη φορά που μετακόμισα σε μια χώρα και μετά αντιμετώπιζα την χώρα που μένω και την Ελλάδα, και τις δυο, σαν εσωτερικό.
Εγώ την Ελλάδα την βάζω ως ταξίδι στο εξωτερικό χρόνια τώρα (θα το μετρήσω ως ένα ταξίδι και ας πάω παραπάνω) Αλλά θα συμπληρώσω και την κατηγορία πόσα ταξίδια σε μέρη της Ελλάδας κάνατε ή θα κάνετε. Τώρα για τα ταξίδια που κάνεις στη χώρα όπου μένεις ας πάνε περίπατο ξέρω γω.Δεν μπορώ να το συμπληρώσω αν δε μου διευκρινιστούν 2-3 πραγματάκια πρώτα (σόρρυ τσοπάνα είμαι όχι πυρηνική φυσικός ).
Λοιπόν εγώ που μες στο 2018 μετακόμισα μόνιμα στο εξωτερικό κι έκανα ταξίδια ενδοχώρια (στη χώρα που είμαι τώρα δηλαδή) τι να απαντήσω όταν με ρωτάει πόσα ταξίδια έκανα στο εξωτερικό; 1 γιατί μια φορά βγήκα από την Ελλάδα; Και με αυτή τη λογική, η Ελλάδα από εδώ και στο εξής δε θα θεωρείται εξωτερικό για μένα; Οεο;