Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχει κι άλλους... μακροσκελέστερους.Οπως κάποιου "κύριου" εδώ μέσα... Ονόματα δεν λέμε!
Έχει κι άλλους... μακροσκελέστερους.Οπως κάποιου "κύριου" εδώ μέσα... Ονόματα δεν λέμε!
Αριθμούς λέγε.ΜΕ κάτω από 2000 δε συμβιβαζόμαστε.Έσπασε όλα τα ρεκόρ φέτος η έρευνα, ξεπέρασε ήδη από την 2η μέρα την περσινή που είχε το μεγαλύτερο αριθμό συμμετοχών!!
Συνεχίζουμε
Θα μου σπάσετε τα νεύρα εσείς!!!!Ή με ένα που κρατάει 5 μήνες ας πούμε, σωστότατη η παρατήρηση.
Καλά, έχει κι αυτό: http://www.livanis.gr/Χάρερ-Χάινριχ-Επτά-χρόνια-στο-Θιβέτ_p-253365.aspx , αλλά ξεφεύγει πολύ από το κοινό του ερωτηματολογίου...Έχει κι άλλους... μακροσκελέστερους.
Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε τόσα πολλά. Τώρα είμαστε στα 1500 πάντως που είναι ήδη σούπερ.Αριθμούς λέγε.ΜΕ κάτω από 2000 δε συμβιβαζόμαστε.
Ε άμα σκιστουμε όλοι λίγο στα σοσιαλ μύδια... Τόσοι είμαστε.Δε νομίζω ότι θα φτάσουμε τόσα πολλά. Τώρα είμαστε στα 1500 πάντως που είναι ήδη σούπερ.
Ελπίζω να συμπληρώσουν την έρευνα κιαλλοι.
Ξέχασες την Υεμένη και τον Νίγηρα (σταθερά στο τοπ 4 των απωθημένων μου)Ε, εύκολο. Συρία, Αφγανιστάν, Ιράκ και Σομαλία.