panpan
Member
Νομίζω επισκέψεις και όχι επισκέπτες.250.000 επισκέπτες
Νομίζω επισκέψεις και όχι επισκέπτες.250.000 επισκέπτες
Σωστά.Δεν ξέρουμε βέβαια πόσες φορές μπαίνει κάθε μέλος τον μήνα.Αν ένα μέλος μπαίνει περισσότερες από μια φορές(που σίγουρα γίνεται από πολλά μέλη) φαντάζομαι ότι κάθε φορά είναι νέα επίσκεψη.Η όχι;Η συντριπτική πλειοψηφία είναι μη-μέλη (αφού συνολικά έχουμε λιγότερα από 30.000 μέλη).
΄Εχεις αναφέρει στο σχετικό θέμα για αυτές τις μηχανές αναζήτησης;Φαίνεται απο τους "καλύτερους προορισμούς" ότι ο Ευρωπαίος δε πολυταξιδεύει εκτός Ευρώπης και τον συνιστώ να το κάνει! (υπάρχουν φθηνοί προορισμοί)
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ για την ΤΣΕΠΗ σας ότι το 91%!!!!! κλείνει ξενοδοχεία απο το booking. Για το ΙΔΙΟ δωμάτιο που κλείνετε ,υπάρχει φθηνότερο τιμή αλλού! Απλά ψάξτε με συνδυαστικές μηχανές αναζήτησης. (έχω κλείσει ακόμη και απο Ταυλανδέζικο πρακτορείο για δωμάτιο στη Σεβίλλη)
Σαν? Ξερεις πολλους για ημερήσιο ? Η με 5Ε εισητηριο ?ο Ευρωπαίος δε πολυταξιδεύει εκτός Ευρώπης και τον συνιστώ να το κάνει! (υπάρχουν φθηνοί προορισμοί)
Εξαρταται για ποιους τοπ προορισμους αναφερεσαι....για αυτους που εχει παει καποιος ή για αυτους που θελει να παει;; Διοτι αυτο ειναι καθαρα υποκειμενικο και το λεω διοτι προσωπικα ειδα προορισμους που θεωρουνται τοπ, που προσωπικα δεν επιθυμω να παω ουτε δωρο να μου εκαναν το ταξιδι....και υπαρχουν αλλοι προορισμοι που εχουν να δωσουν πολλα και δεν ειναι μεσα...επομενως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Δε βλέπω σχολιασμό των αποτελεσμάτων... Ειδικά για τους τοπ προορισμούς που είναι και φρέσκο στατιστικό φέτος
Είμαστε πλούσιο φόρουμ
Και απ' όσους έχω γνωρίσει, διαπιστώνω πως είμαστε επίσης ωραία παιδιά και ωραίοι τύποιΚαι πλουσιο και καλλιεργημένο φορουμ
Χαχα , εχουμε όλο το πακέτο !Και απ' όσους έχω γνωρίσει, διαπιστώνω πως είμαστε επίσης ωραία παιδιά και ωραίοι τύποι
"Συνδυαστικές μηχανές αναζήτησης¨; Τι εννοεις,οτι μπαινεις σε ταξιδιωτικα γραφεια αλλων χωρων και βλεπεις "ντοπιες χρεωσεις"; Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμμενος,με links και παραδειγματα,ωστε να γινεις αντιληπτος κι απο μενα και να βοηθησεις γενικοτερα;Φαίνεται απο τους "καλύτερους προορισμούς" ότι ο Ευρωπαίος δε πολυταξιδεύει εκτός Ευρώπης και τον συνιστώ να το κάνει! (υπάρχουν φθηνοί προορισμοί)
ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ για την ΤΣΕΠΗ σας ότι το 91%!!!!! κλείνει ξενοδοχεία απο το booking. Για το ΙΔΙΟ δωμάτιο που κλείνετε ,υπάρχει φθηνότερο τιμή αλλού! Απλά ψάξτε με συνδυαστικές μηχανές αναζήτησης. (έχω κλείσει ακόμη και απο Ταυλανδέζικο πρακτορείο για δωμάτιο στη Σεβίλλη)