Στάθης
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ισλανδία
ετοιμο και απο μένα!
Τα ίδια κι εγώ. Ε, αφού μας έκανε την τιμή το αφεντικό να μας ειδοποιήσει προσωπικά, είπα να δείξω ευγένεια και να ανταποκριθώ άμεσα.Απάντησα μόλις έλαβα το μήνυμα. Οι καλοί μαθητές τελειώνουν άμεσα τα μαθήματά τους
Τα ίδια κι εγώ. Ε, αφού μας έκανε την τιμή το αφεντικό να μας ειδοποιήσει προσωπικά, είπα να δείξω ευγένεια και να ανταποκριθώ άμεσα.
Μα έτσι κι αλλιώς θα απαντούσαμε στην έρευνα, απλά ο αφεντικός είναι "γάτας" και με τα πμ που έστειλε μάς κινητοποίησε μια ώρα αρχύτερα.Κι εγώ το ίδιο.Αλλά ήταν κι ενδιαφέρουσα η έρευνα να λέμε την αλήθεια. Εκανε διαφορά η προσθήκη αγαπημένων προορισμών και τοπ προορισμών που θα θέλαμε να επισκεφτούμε.
Δεν με πειράζει να με χειρίζονταιΜα έτσι κι αλλιώς θα απαντούσαμε στην έρευνα, απλά ο αφεντικός είναι "γάτας" και με τα πμ που έστειλε μάς κινητοποίησε μια ώρα αρχύτερα.
Μα έτσι κι αλλιώς θα απαντούσαμε στην έρευνα, απλά ο αφεντικός είναι "γάτας" και με τα πμ που έστειλε μάς κινητοποίησε μια ώρα αρχύτερα.
Όντως ήταν ιντριγκαδόρικες οι ερωτήσεις σχετικά με τους αγαπημένους προορισμούς.