babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Υπάρχει περιορισμός στο ποιός μπορεί ν' ανοίξει θέμα σ' αυτήν την κατηγορία? Δοκίμασα να γράψω κάτι για Ιρλανδία αλλά δεν μου επετράπη.
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της παράθεσης του λινκ. Στο κεφάλαιο "Ταξιδιωτικές προσφορές" βλέπω θέματα που έχουν ανοίξει ο Δευκαλίων, ο Θανάσης, η Ελένη. Επιχείρησα ν' ανοίξω νέο θέμα και δεν μ' άφησε. Γιατί? Αυτό ρωτάω.
Αν και δεν είμαι 100% σίγουρη...είμαι νέα δικαιολογούμαι... τα θέματα που έχουν ανοίξει και ο ThanasisU2 και η elenara88 είναι κατόπιν έγκρισης του μεγάλου αφεντικού...οπότε στείλε ένα πμ με την προσφορά στον Defkalion να συννενοηθείτε.Δεν καταλαβαίνω το νόημα της παράθεσης του λινκ. Στο κεφάλαιο "Ταξιδιωτικές προσφορές" βλέπω θέματα που έχουν ανοίξει ο Δευκαλίων, ο Θανάσης, η Ελένη. Επιχείρησα ν' ανοίξω νέο θέμα και δεν μ' άφησε. Γιατί? Αυτό ρωτάω.
Δεν καταλαβαίνω το νόημα της παράθεσης του λινκ. Στο κεφάλαιο "Ταξιδιωτικές προσφορές" βλέπω θέματα που έχουν ανοίξει ο Δευκαλίων, ο Θανάσης, η Ελένη. Επιχείρησα ν' ανοίξω νέο θέμα και δεν μ' άφησε. Γιατί? Αυτό ρωτάω.
Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στο άνοιγμα θεμάτων στη συγκεκριμένη ενότητα από τα μέλη.Οι προσφορές αυτές δε θα μπαίνουν αυτόματα, αλλά θα γίνεται μια επιλογή από τη συντακτική ομάδα του Travelstories από τις προσφορές που τρέχουν σε διάφορα site τη δεδομένη χρονική στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο ελπίζουμε να γνωστοποιούμε στους αναγνώστες του Travelstories τις πιο καλές προσφορές από τον ταξιδιωτικό χώρο.
Μάλλον δεν κατάλαβες... Πολύ απλά, μου λένε ότι πρέπει να πάρω έγκριση, να την ψάξει το Συντονιστικό, κλπ. για την αποφυγή "παγίδας", απάτης, κλπ. Δίκηο έχουν, για μένα είναι εντάξει η προσφορά, αλλά μισώ τη γραφειοκρατία κι έτσι το άφησα να πάει. Όποιος ενδιαφέρεται για Ιρλανδία, άμα ψάξει στο ιντερνετ θα την βρει...Εν τω μεταξυ ρε baba, τοσα ποστ θα μπορουσες να ειχες γραψει και την προσφορα...