• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Ταξιδιωτικές λίστες για το 2018

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Γελάσαμε και σήμερα.... απορώ ποιός συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης τις παίρνει στα σοβαρά (value το ΗΒ;;;)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Γελάσαμε και σήμερα.... απορώ ποιός συνειδητοποιημένος ταξιδιώτης τις παίρνει στα σοβαρά (value το ΗΒ;;;)
Πάντως σε σχέση με προηγούμενα χρόνια η ισοτιμία είναι μαγεία :xalara:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ μια χαρά τις βρήκα τις λίστες. Φυσικά, θα μπορούσαν να έχουν συμπεριληφθεί δεκάδες άλλες ... δεκάδες και να παρουσιάζουν το ίδιο ακριβώς ενδιαφέρον (μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία, ούτως ή άλλως όλα είναι υποκειμενικά). Η αξία τέτοιων λιστών είναι - για μένα - ότι μπορεί να γίνουν αφορμή για να επισκεφθείς κάποιους τόπους που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σου ή (έστω κι αυτό) να τους δεις με άλλο μάτι.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ο τίτλος του θέματος έμεινε επίτηδες γενικός ώστε όποιος θέλει να προσθέτει κι άλλες λίστες. Απλά να είναι προτάσεις για το 2018.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάντως σε σχέση με προηγούμενα χρόνια η ισοτιμία είναι μαγεία :xalara:
Ναι. Εκεί που ήθελες 120 ευρώ για ένα νορμάλ ξενοδοχείο στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια του Fringe, τώρα θες 110. Μαγεία, πράγματι :)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ναι. Εκεί που ήθελες 120 ευρώ για ένα νορμάλ ξενοδοχείο στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια του Fringe, τώρα θες 110. Μαγεία, πράγματι :)
Για την ακρίβεια 136 -> 110 για όταν είχα πάει εγώ.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.788
Μέλη
39.518
Νεότερο μέλος
Kostasrs22

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom