Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Με αφορμή τα ταξιδιωτικά ρητά που έχουμε και "τρέχουν" στην κεντρική σελίδα του TravelStories.gr, γράψτε μας εδώ μερικά από τα αγαπημένα σας λόγια, που έχουν πει συγγραφείς, ποιητές, ταξιδιώτες ή και ανώνυμοι. Μπορούμε έτσι να σχολιάζουμε το περιεχόμενό τους.
Τα πιο πετυχημένα θα προστίθενται σε αυτά που εμφανίζονται στην 1η σελίδα του TravelStories.gr
Ξεκινάω εγώ, παραθέτοντας ένα από τα αγαπημένα μου, εκτός από αυτό που έχω στην υπογραφή μου.
Είναι το
που ανήκει στον αγαπημένο Robert Frost και το ποίημά του "The Road not Taken", που έγραψε στα 1920.
Εξαιρετικά δυνατός στίχος, μου είχε μείνει αποτυπωμένος στη μνήμη από το μακρινό 1989 όταν τον πρωτοάκουσα να βγαίνει σα μέλι από τα χείλη του Robin Williams στο εκπληκτικό "Dead Poets Society".
Τι λέτε;
Τα πιο πετυχημένα θα προστίθενται σε αυτά που εμφανίζονται στην 1η σελίδα του TravelStories.gr
Ξεκινάω εγώ, παραθέτοντας ένα από τα αγαπημένα μου, εκτός από αυτό που έχω στην υπογραφή μου.
Είναι το
"Two roads diverged in a wood, and I—
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."
που ανήκει στον αγαπημένο Robert Frost και το ποίημά του "The Road not Taken", που έγραψε στα 1920.
Εξαιρετικά δυνατός στίχος, μου είχε μείνει αποτυπωμένος στη μνήμη από το μακρινό 1989 όταν τον πρωτοάκουσα να βγαίνει σα μέλι από τα χείλη του Robin Williams στο εκπληκτικό "Dead Poets Society".
Τι λέτε;
Last edited: