• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταξιδεύοντας το χειμώνα με παιδιά

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
astatic.doldigital.net_webstatic_AF8FFC7ADFD32FE4F5B83345FA62CA77.jpg

Τα χειμερινά ταξίδια με παιδιά δεν είναι απαγορευτικά, αντίθετα μπορούν να είναι διασκεδαστικά και άκρως συναρπαστικά. Αρκεί να γνωρίζουμε καλά ότι, όταν αποφασίσουμε να ταξιδέψουμε με παιδιά -ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες-, θα πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, ώστε να φτάσουμε στον προορισμό μας ασφαλείς και χωρίς... σπασμένα νεύρα!

Η έγκαιρη προετοιμασία και ο σωστός προγραμματισμός είναι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχία του ταξιδιού.
in.gr - Ταξιδεύοντας το χειμώνα με παιδιά - Παιδί - Για την Οικογένεια - Οικογενειακή Ζωή

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Πολυ καλο Ρενατα!!
Αν και εκ πειρας θα πω ταξιδευοντας το χειμωνα με παιδια σε εξωτικα μερη ειναι ο καλυτερος συνδιασμος!!!:clap:

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Αν και δεν εχω παει σε εξωτικα μερη με παιδια θα συμφωνησω μελι μου,γιατι εχω παει σε χειμερινα μερη με παιδια,στα οποια νοσταλγουσα τα εξωτικα βεβαιως βεβαιως.
Διοτι εφαγα τη γκρινια της αρκουδας για το κρυο,για το οτι ειναι δυσκολο να ξεποδαριαζεται στο κρυο,οτι ειναι φασκιωμενη σαν κρεμμυδι λογω του κρυου...μαλλον δεν εχω αναφερει πολλες φορες τη λεξη κρυο για να την εμπεδωσετε ..κρυο..κρυο..κρυο
Υπαρχει καποιος που ακομα δεν καταλαβε οτι δεν μου αρεσει το κρυο?:D

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Το ιδιο και στα παιδια καλη μου!!
Ξεχναω εγω νομιζεις 1 και μονο μαρτυρικη μερα στο Μετσοβο,που αφου κοκαλωσε απο το κρυο,γκρινιαζε γιατι νομιζε οτι τα γαντια εφταιγαν που βραχηκαν και παγωσαν τα χερια της? Τα δε πραγματα που κουβαλησαμε,ουτε στον Αγιο Δομηνικο για 1 μηνα δεν ειχαμε παρει...:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Επιτελους ξεπαιδιασα! Οσο θυμαμαι αυτες τις τσαντες με τα διπλα ρουχα και παπουτσια που ειχαμε για να την αλλαζουμε οταν θα βρεχοταν στα χιονια...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μη μου ανεβαζεις την πιεση βραδυατικα:bleh:
Γιαυτο σας λεω ...μια χαρα ειναι οι καλοκαιρινοι προορισμοι ..πλατσουρανε και στη θαλασσα ...φορανε λιγα και ολα μια χαρα.

maria30

Member
Επόμενο Ταξίδι
??????
Τσ!τσ! εμείς πάλι προφανώς δεν παμε καλά μιας και το καλοκαίρι ψάχνουμε παγετώνες στην Αυστρία, και όταν όλοι ετοιμάζουν μαγιό εμείς βγάζουμε χειμερινα κρύο κρύο χιόνι τι ομορφότερο...

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Μπορεις να ηρεμησεις στις διακοπες με τα μικρα? Το καλυτερο ειναι να τα πας διακοπες να ευχαριστηθουν και μετα να κανεις και ενα ταξιδακι χωρις αυτα για να γεμισεις τις μπαταριες. Ειναι εφικτο ομως??? Αν παλι αποφασισεις να πας μονο εσυ σε τρωνε και οι τυψεις μετα. Κακια και αναισθητη μαμα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εχεις δικιο!! Γιαυτο εγω κανω και τα 2...
Διακοπες ολοι μαζι και μετα παιρνω το αμορε μου και την κανουμε οι δυο μας!!
Κακια μαμα ειμαι,ε???:bleh:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Κακια, απονη και ακαρδη.Και εγω το ιδιο κανω.:clap:

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
πολυ ωραιο το θεμα και οι πληροφοριες renata, ευχαριστουμε.
πραγματικα το χειμωνα ειναι δυσκολοτερο το ταξιδι με παιδια.
αλλα προτιμω να δυσκολευομαι λιγο παραπανω και να εχω τα παιδια μου μαζι,
χειμωνα-καλοκαιρι.

giota1

Member
Ταξίδι-Όνειρο
αλασκα και σκανδιναβια
γεια σας γεια σας γεια σας...... πωπω ποσο καιρο εχω να μπω .... μου λειψατε βρε....
να κανω μια ερωτηση εφοσον ταξιδι με παιδια ειναι το θεμα μου?
απο τοτε που γεννησα το γιο μου αρχισα να εχω διαφορες φοβιες για τα παντα μπορω να πω, εσεις που εχετε ταξιδεψει σε εξωτικα μερη με τα παιδια σας, ειναι επικυνδυνα? μιλαμε για ηλικιες μεχρι 6-7 χρονων και 2 παιδια. και για να καταλαβετε τι εννοω εκτος απο τσουναμι και τετοια που εννοειται οτι τρομαζω και μονο στην ιδεα, φοβαμαι οτι αν παω π.χ μεξικο η σε κανα νησι της καραιβικης η γενικα λατινικη αμερικη θα μου κλεψουν τα παιδια και τετοια τρελα πραγματα..... ειμαι τελειως χαζη? παιζει γενικως κινδυνος για μικρα παιδια εκει κατω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα