8avos
Member
Την περασμένη εβδομάδα,πήρα τη βεσπούλα μου και πέρασα απέναντι Ιταλία,σουλατσάρωντας...Έκανα και ένα βίντεο με τις εικόνες που κατέγραψα:
Γιατι ,ξερεις απο βεσπα ;Λιγες πληροφοριες ακομη; Με πλοιο; Κοστος, ωρες; Σου φανηκε ευκολο το ταξιδι;
Απελπισια , φιλε, οι ακυρωσεις για το 2021 πεφτουν βροχη. ΘΑ ΜΑΘΩ.Γιατι ,ξερεις απο βεσπα ;
Ε μα , δε σου έφταναν 10 περσι , αρχισες παλι φετος 3,4Απελπισια , φιλε, οι ακυρωσεις για το 2021 πεφτουν βροχη. ΘΑ ΜΑΘΩ.
Aπο περσι πηρα το μαθημα μου και ξερω οτι ταξιδι μπορει να γινει. Μπορει να τρελαθηκα στις ακυρωσεις, αλλα εκλεινα εναλλακτικες διαδρομες συνεχεια και τελικα βγηκε. Ε, το ιδιο θα κανω και φετος.Ε μα , δε σου έφταναν 10 περσι , αρχισες παλι φετος 3,4
Ο θριαμβος της ελπιδας κοντρα στη λογικη
Κανα ευχελαιο ,κανα εξορκισμο ,το σκέφθηκες ;
Πανέμορφα τα μέρη και πολύ ωραίο βίντεο!
2 ερωτήσεις:
1: Πώς κατάφερες να κυκλοφορήσεις μέσα στην Ελλάδα, για να φτάσεις στο λιμάνι να μπεις στο πλοίο;
2: Στην Ιταλία πώς μπορούσες να κυκλοφορείς - δεν έχουν κι εκεί μια αντίστοιχη απαγόρευση κυκλοφορίας; Επίσης, είχε μέρη ανοιχτά, βλέπω πολλή ερημιά γύρω γύρω...
Ναι με πλοίο Ηγουμενίτσα - Μπρίντιζι.Νομίζω μόνο η Grimaldi Lines περνάει Μπρίντιζι,130€ πηγαινε-ελα,κατάστρωμα,εγώ και όχημα.10 ωρες η μια διαδρομή ήτανε και μ φάνηκε πανεύκολο,ενταξει φην Ιταλία την θεωρώ πανεύκολη.Λιγες πληροφοριες ακομη; Με πλοιο; Κοστος, ωρες; Σου φανηκε ευκολο το ταξιδι;
Χαχαχ,σευχαριστώ αλλά δεν έχω ακόμη κάποιο,σκέφτομαι όμως εκτός από φωτό στα ταξίδια μ να φτιάχνω και βιντεάκια.Τώρα να σου πω ότι δεν ζήλεψα!!! Ζήλεψα ..
Και πολύ. Έχεις κι άλλα βίντεο; είπες ένα, αλλά μήπως έχεις καταλάθος και δεύτερο;
Η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο,που μόλις είδα την ποιότητα που μπορεί να αποτυπωθεί στο γυαλί,μου πέρασαν σκέψεις να προσπαθήσω να κάνω ένα βίντεο.Πάρα πολύ ωραίο βίντεο με πολύ ωραία μουσική .
Μπράβο σου που το τόλμησες και σ'ευχαριστούμε που ταξιδεύουμε και μεις μαζί σου ...έστω κι έτσι.
Αν έχεις κι άλλα τέτοια βίντεο δεν θα πούμε όχι..