• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ταϊλάνδη Ταξίδι του μέλιτος στην ταιλάνδη

ev_mar

New Member
Καλησπέρα σε όλους. Έχουμε κλείσει ταξίδι τιυ μέλιτος στην Ταιλάνδη τον Δεκέμβριο για 13 μέρες εκ των οποίων οι καθαρές είναι 11. Σκεφτόμαστε λοιπόν να καθίσουμε 3 βράδια στην Μπανγκόκ και 3 βράδια στο Κράμπι απ όπου θα επισκεφτούμε Πι πι και θα κάνουμε τα τουρς. Μας μένουν 5 βράδια. Να πάμε τσιανγκ Μαι και Πουκέτ ? Αν κάποιος έχει εμπειρία από αυτα τα δυο μέρη μπορεί να μας προτείνει ? Και τα δυο ίσως είναι σκότωμα .. απ την άλλη δεν ξέρω τι θα ήταν καλύτερο.
Εχω μπερδευτεί!

poised

Member
Πολύ κουραστικό να κάνετε και τα δύο σε 5 μέρες, δεδομένου θα χαθεί χρόνος στα αεροδρόμια. Το πουκέτ θα σας είναι αδιάφορο αν έχετε μείνει 3 μέρες Κράμπι και έχετε δει τα νησιά από εκεί. Ο βορράς, ειδικά αν βάλετε Ράι και ίσως ένα loop στα βουνά είναι πιο ενδιαφέρον, όμως δείτε πότε ξεκινάνε οι φωτιές των γεωργών στον βορρά γιατί μπορεί να είναι αποπνικτική και ανθυγιεινή η ατμόσφαιρα ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.

ev_mar

New Member
Πολύ κουραστικό να κάνετε και τα δύο σε 5 μέρες, δεδομένου θα χαθεί χρόνος στα αεροδρόμια. Το πουκέτ θα σας είναι αδιάφορο αν έχετε μείνει 3 μέρες Κράμπι και έχετε δει τα νησιά από εκεί. Ο βορράς, ειδικά αν βάλετε Ράι και ίσως ένα loop στα βουνά είναι πιο ενδιαφέρον, όμως δείτε πότε ξεκινάνε οι φωτιές των γεωργών στον βορρά γιατί μπορεί να είναι αποπνικτική και ανθυγιεινή η ατμόσφαιρα ανάλογα και με τις καιρικές συνθήκες.
Ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ σκεφτόμουν ότι το Πουκετ ίσως είναι κάτι παρόμοιο με Κραμπι. Γιαυτο σκεφτόμασταν να επισκεφτούμε 2 βραδια το πουκετ αραζοντας σε ένα resort και μετά να πάμε οδικωσ Στο κραμπι . Έχεις να μας προτείνεις κάποιον άλλον προορισμό πλην αυτών π ανέφερα ;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.657
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom