..Αυτό μου έλεγε σήμερα και η αρραβωνιαστικιά μου, χρειάζεται να πάμε Μαλαισία
Και σκεφτόμουν πως αφού πιο πιθανό θα πάμε μέσω Κ. Λουμπούρ δεν είναι καλύτερα να πάμε και λίγο εκεί να δούμε την Μαλαισία;
Γιώργο-Γιωργία, πολύ πολύ ωραία να περάσετε!!!!!.....Εμείς τελικά αποφασίσαμε και στις 3 Μάιου την κάνουμε. Θα μείνουμε στο KAYANA VILLAS στο SEMINYAK . Ελπίζω να είναι καλά , έχω ακούσει καλά λόγια από ανθρώπους που έχουν πάει όσο για την περιοχή όσο και το ξενοδοχείο. Οι εκδρομές είναι για βόλτα με ελεφαντα, στο Ουμπουτ για shopping και ελπίζω να καταφέρω να κανονίσω και μια ψαρευτική εξόρμηση για ψάρεμα Τόνο και Μπαρακούντα.
Εμείς είχαμε μείνει στο Langkawi Lagoon Resort. Ωραίο ήταν αλλά μακριά από τα πάντα. Αμα τελικά πάτε Λανγκάουι προτιμήστε να μείνετε στην Pantai Cenang για να έχετε πρόσβαση σε μαγαζιά, εστιατόρια κλπ. Ρίξε και μια ματιά αν θες στην ιστορία μου http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...F3%DF%E1/5180-selamat-datang-ke-malaysia.htmlHello πάλι!
Ψάχνουμε στο Λανκάουι ξενοδοχείο και δεν ξέρουμε από πού να αρχίσουμε το ψάξιμο!
Καμία συμβουλή;
To Λανγκάουι ίσως είναι λάθος επιλογή για καλοκαίρι (ή και γενικότερα...)....δε νομίζω να βρεις εκεί αυτό που ψάχνεις.Πάλι πίσω!
Κλείσαμε τα πάντα,
Ουμπουντ 5 νύκτες
Σεμινιάκ 2 νύκτες
Λανγκαουι 5 νύκτες
Κουάλα 4
Παιδιά στο Ουμπούντ υπάρχουν τόσες και τόσες διαδρομές να κάνουμε, για τους άλλους τόπους είναι λίγο πιο καθαρά για το τι θα κάνουμε...
Εσείς τι θα προτείνατε; Βόρια προς ηφαίστιο, ανατολικά, δυτικά;Νότια σίογυρα θα γυρίσουμε, καθοδόν προς Σεμινιάκ. Επειδή 5 μέρες έχουμε φαντάζομαι δεν θα ήταν καλή ιδέα να γυρίζουμε συνεχώς με ξεναγό, αλλά καλά θα είναι να γυρίσουμε και λίγο "ελεύθεροι".