mariagl
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία
Και εγω νομιζω ότι θα ειναι πιο βολικο να πας Μαιμι. Απο κει με το λεωφορείο θα εισαι σε 3,5-4 ωρες στο Ορλαντο. Ασε που μπορεις να μοιρασεις τις μερες σου Μαιαμι Ορλαντο.
Δώσε μας ημερομηνίες να ψάξουμε εμείς για σένα. Ακόμα, μήπως θα μπορούσατε να έχετε μια ευελιξία στις ημερομηνίες; Αυτό θα σας γλίτωνε από χρήματα.δυστυχως τα αεροπορικα απο τις εταιρειες που μου ειπες ειναι 500 μονο πηγαινε... ισως φταιει το οτι ξεχασα να αναφερω οτι το ταξιδι θα γινει ιουλιο.εκτος αν κανω εγω κατι λαθος..
Βρίσκω το εξής:οι ημερομηνιες ειναι μεταξυ 18-30 ιουλιου και θελουμε 7-8 μερες. σε ευχαριστω παρα πολυ που με βοηθας τοσο πολυ!οσο για την ερωτηση γιατι διαλεξαμε το ορλαντο, η απαντηση ειναι τα θεματικα παρκα μιας και ειμαστε λατρεις του ειδους!
Μάλιστα...κοιτα ομως απο skyscanner το βρισκω απευθειας 1060 οποτε με τις μερες που θα αναγκαστουμε να μεινουμε σε ξενοδοχειο θα φτασουμε παλι στα ιδια...ουφφφφφ!
Δεν αλλάζει κάτι, όμως. Πάλι κοντά στο χιλιάρικο θα είσαι.α τωρα το ειδα το μηνυμα για την alitalia.