Καλο ταξειδι.Να πατε και να φατε θαλασσινα στο ΤΖΙΜΠΑΡΑΝ πανω στη θαλασσα.Επισης να κανετε οπωσδηποτε rafting,fantastiko.Κλειστε μεσω πρακτορειου εκει. Προσοχη στη θαλασσα φουσκωνει ξεφουσκωνει πολυ και συντομα και εχει υπουλο κυμα.-ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΦΕΥΓΩ ΓΙΑ ΜΠΑΛΙ-ΜΠΑΝΓΚΟΚ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΑ ΦΡΕΣΚΑ ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ -ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ? ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ...
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα
Να προσθέσω και το βόρεια. Το Sulawesi με τη Τana Toraja είναι μοναδικό και τουλάχιστον πριν 4-5 χρόνια μη τουριστικό Αν έχεις κότσια , κουράγιο κι αρκετή αδρεναλίνη μπορείς να συνεχίσεις οδικώς βορειότερα ως το Μanado για καταδύσεις
Ίσως και να έχεις δίκιο , το είχα σκεφτεί από την αρχή , αλλά το budgetγια τα εισιτήρια μου ήταν συγκεκριμένο και δεν μπορώ να διαθέσω παραπάνω για περισσότερες πτήσεις.Ένα μήνα στο Μπαλί; ΕΝΑ ΜΗΝΑ;
Αν δεν είσαι Αυστραλός να μπεκρουλιάζεις νυχθημερόν, δεν μπλέξεις με τοπικές αμαρτίες, ή γκουρού ινδουϊστής, μετά τη δεύτερη βδομάδα (χαλλλαρά λέμε) θα κόβεις φλέβες. Παραλίες για μπάνιο δεν έχει (μια-δυό μονάχα αξιοπρεπείς, οι άλλες άσ'τες καλύτερα - τα διάβεσες τα ποστ είπες, ε; ), αν κάνεις σερφ ΟΚ, κάνει η Κούτα.
Προσωπική μου άποψη: Διεύρυνε το χάρτη σου - είτε Δυτικά (Ιάβα), είτε ανατολικά (Λόμποκ, Σουμπάβα, Κόμοντο, Φλόρες). Κι εκεί να δεις ευκαιρίες για φωτογραφίες πραγματικά μοναδικές!
Ευχαριστώ για την απάντηση .Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον προλαλήσαντα
Να προσθέσω και το βόρεια. Το Sulawesi με τη Τana Toraja είναι μοναδικό και τουλάχιστον πριν 4-5 χρόνια μη τουριστικό Αν έχεις κότσια , κουράγιο κι αρκετή αδρεναλίνη μπορείς να συνεχίσεις οδικώς βορειότερα ως το Μanado για καταδύσεις
Ευχαριστώ για την απάντηση .Εγώ αντιθέτως διαφωνώ με τους σεβαστούς προλαλήσαντες. Λατρεύω το Μπαλί, πέρασα 2 βδομάδες εκεί και να ταν κι άλλες. Το νησί έχει απίθανα τοπία και είναι όνειρο για κάθε φωτογράφο. Φυσικά θα σου έλεγα να μην αφιερώσεις μέρες στο νότιο και πιο αδιάφορο-άσχημο-βιασμένο (βλέπε Αυστραλούς μέθυσους που λέει και ο babaduma) τμήμα του νησιού, η μαγεία ξεκινάει λίγο βορειότερα. Βέβαια, οι ωραιότερες εικόνες και οι αξέχαστες στιγμές δε σου σερβίρονται σε φασόν εκδρομές ούτε σε τζιπ με οδηγούς που σε πάνε να δεις αξιοθέατα (και αυτό θα κάνεις ίσως και αναγκαστικά όλοι μας το κάναμε), αλλά εξερευνώντας μόνος σου (ποδαράτο θες, με ποδήλατο θες, όχι όμως αυτοκίνητο!) γωνιές, χωριά, δρόμους, χωράφια που δε πάταει τουρίστας. Όσο μπορεσα να το κάνω, έφυγα γεμάτος εικόνες, μυρωδιές, απίθανο και μοναδικό πολιτισμό, πραγματικά μαγεμένος. The choice is yours.