Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εφαρμοστεί, ειδικά στον τουρισμό, αλλά η είδηση εξακολουθεί να φαίνεται πρωταπριλιάτικη εν έτει 2022.
Καλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να εφαρμοστεί, ειδικά στον τουρισμό, αλλά η είδηση εξακολουθεί να φαίνεται πρωταπριλιάτικη εν έτει 2022.
Το μπαλι είναι ιδανικό για ζευγάρι...μην το σκέφτεσαι...Καλησπέρα σε όλους!!
Ξέρω ίσως ακουστεί κάπως αυτή η ερώτηση αλλά αξίζει πλέον εν έτη 2023 να πάει κάποιος στο μπαλί για τύπου 10-11 μέρες; Η να ππροτιμήσω κάτι άλλο; Έχω πάει ταϊλάνδη, βιετνάμ, καμπότζη. Δεν είναι η πρώτη μου φορά. Θα είναι βέβαια πρώτη φορά σαν ζευγάρι (για εκείνη πρώτη φορά) στην ασία και όχι με φίλους. Να τα κλείσω ή να το ξανα σκεφτώ. Γενικά είμαστε για πολύ ήρεμη φάση όχι κλαμπ και τέτοια. Φύση φουλ φαγητό και τέτοια. Ποια η γνώμη σας;
Ευχαριστώ
Βεβαίως και αξίζει. Απέφυγε τα υπέρ τουριστικά μέρη αν δε σου αρέσουν και θα μαγευτείς, μείνε δηλ. κάπου στο εσωτερικό του νησιού και απέφυγε το Φαληράκι του νότου. Διάβασε την ιστορία που γράφει αυτές τις μέρες ο @Yorgos που πήγε πρόσφατα για ινφο.Καλησπέρα σε όλους!!
Ξέρω ίσως ακουστεί κάπως αυτή η ερώτηση αλλά αξίζει πλέον εν έτη 2023 να πάει κάποιος στο μπαλί για τύπου 10-11 μέρες; Η να ππροτιμήσω κάτι άλλο; Έχω πάει ταϊλάνδη, βιετνάμ, καμπότζη. Δεν είναι η πρώτη μου φορά. Θα είναι βέβαια πρώτη φορά σαν ζευγάρι (για εκείνη πρώτη φορά) στην ασία και όχι με φίλους. Να τα κλείσω ή να το ξανα σκεφτώ. Γενικά είμαστε για πολύ ήρεμη φάση όχι κλαμπ και τέτοια. Φύση φουλ φαγητό και τέτοια. Ποια η γνώμη σας;
Ευχαριστώ
Συμφωνώ με @GTS ...μείνετε ubud κ γυρίστε...για μένα η ubud για διαμονή ήταν μαγεία...εχω κ ένα ενδεικτικό πρόγραμμα στην ιστορία μου crazy greeks in AsiaΒεβαίως και αξίζει. Απέφυγε τα υπέρ τουριστικά μέρη αν δε σου αρέσουν και θα μαγευτείς, μείνε δηλ. κάπου στο εσωτερικό του νησιού και απέφυγε το Φαληράκι του νότου. Διάβασε την ιστορία που γράφει αυτές τις μέρες ο @Yorgos που πήγε πρόσφατα για ινφο.
ναι αλλά Τζακαρτα πρέπει να προσγειωθεί, από εκεί θα φύγει.Διόρθωση, όχι Jakarta αλλά Yogyakarta, εκεί είναι οι ναοί. Για εμένα βέβαια 11μ Μπαλί είναι οριακές, το νησί είναι παράδεισος και πολύ μεγάλο σε μέγεθος.
Όχι απλώς αξίζει, για μένα είναι τοπ-5 προορισμός στον πλανήτη. Τώρα αν πήγαν κι έμειναν στο Seminyak, την Kuta και τη Nusa Dua με τους εμετάνθρωπους και τους ινσταγκραμάδες δεν τους φταίει κανείς, ας πήγαιναν στο κανονικό Μπαλί.Καλησπέρα και πάλι παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Ήδη το σκέφτομαι ακόμα πιο σοβαρά μετά τις απαντήσεις σας. Είχα ξενερώσει επειδή όλοι έλεγαν οτι δεν αξίζει πλέον (κυρίως ξένοι). Άρα πιστεύεται οτι αξίζει ε; Επίσης εκεί μηχανάκι νοικιάσατε όσοι πήγατε; Ή πέρνατε οδηγό με την μέρα που κάνουν πολλοί;