Γιώργος Π.
New Member
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα!
Είμαι καινούριο μέλος αλλά σας διαβάζω καιρό τώρα. Ας περιγράψω λίγο το ταξίδι που σχεδιάζω και τις όποιες απορίες μου.
Πετάω ως μοναχικός ταξιδιώτης με προορισμό το Bali στις 31/05 και επιστροφή 12/06. Εκτός λοιπόν από τις όποιες δραστηριότητες έχω ήδη κανονίσει (surf, diving στο Tulamben, Ayung rafting) θα ήθελα τα φώτα σας να επιλέξω και τις επόμενες!
Η διαμονή μου θα είναι κυρίως στο Ubud -εκτός των ημερών surf- άρα αυτό θα είναι και το σημείο εκκίνησης.
Μερικές ερωτήσεις :
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και φυσικά θα ακολουθήσει η δικιά μου ιστορία στο τέλος.
Είμαι καινούριο μέλος αλλά σας διαβάζω καιρό τώρα. Ας περιγράψω λίγο το ταξίδι που σχεδιάζω και τις όποιες απορίες μου.
Πετάω ως μοναχικός ταξιδιώτης με προορισμό το Bali στις 31/05 και επιστροφή 12/06. Εκτός λοιπόν από τις όποιες δραστηριότητες έχω ήδη κανονίσει (surf, diving στο Tulamben, Ayung rafting) θα ήθελα τα φώτα σας να επιλέξω και τις επόμενες!
Η διαμονή μου θα είναι κυρίως στο Ubud -εκτός των ημερών surf- άρα αυτό θα είναι και το σημείο εκκίνησης.
Μερικές ερωτήσεις :
- Υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορείτε να μου προτείνεται για να κλείσω 2-3 μέρες? (για ξενάγηση στα περίχωρα, κάποιες εκδρομές σε ναούς / αξιοθέατα τύπου Tanah Lot)
- Έχει δοκιμάσει κάποιος νυχτερινή ανάβαση στο Mount Batur και αν ναι, αξίζει την προσπάθεια?
- Προσπαθώ να επιλέξω προορισμούς μεταξύ Pura Ulun Danu Bratan, λίμνη Danau Batur+Trunyan, Uluwatu temple και κάποιους που ξεχνώ αυτήν την στιγμή! Υπάρχει κάποιος που απλά δεν χάνεται?
- Κεφάλαιο καταρράχτες - θέλω να αφιερώσω μια μέρα για κάποιον μακρινό, αρκεί να με αποζημιώσει με την φυσική του ομορφιά. Πρόταση?
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και φυσικά θα ακολουθήσει η δικιά μου ιστορία στο τέλος.