Οχι. Απο 1/10 δεν μπορεις να χρησιμοποιεις τα δεδομενα σου. Αν το κινητο σου παιρνει e sim θα προτεινα να βαλεις οακετο απο την airaloΝα ρωτήσω κι εγώ κάτι που πάω στις 26 Οκτωβρίου. Με το ίντερνετ ισχύει αυτό που έχουμε ήδη στα κινητά μας όπως στην Ε.Ε;
Rapid test. Πολυ πιο φθηνο απο το PCR. Απο αυριο θα βγει η λιστα sto gov.uk με τις επισημες εταιρειες που μπορεις να κλεισεις τεστ.Lateral flow test δηλαδη;;οκ ηξερα τι ειναι το pcr αλλα αυτο το καινουριο δε καταλαβα τι ειναι.Ταξιδευουμε πρωτα ο ο Θεός τέλη Νοέμβρη κ επειδη ειχα ακουσει οτι κατι θα αλλαξει με τα τεστ δεν ειχα κλεισει το ραντεβου της δευτερης μερας.εκτος τραγικου απροοπτου θα παμε παντως.δυο χρονια κλεισμενοι στην Ελλαδα τα παιξαμε!
Εχει αλλαξει αυτο απο 1/10. Στο UK πλεον δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα mb εκτος αν εχεις πληρωσει καποιο travel passστο θεμα κινητης δε εχει αλλαξει κατι με το brexit.
σε μηνημα που ελαβα απο cosmote & wind το σεπτεβριο οταν ημουν εξωτερικο ανέφεραν οτι μπορω να χρησιμοποιω το προγραμα μου σε ΕΕ & UK
Νομίζω κάνεις λάθος. Η Vodafone με είχε ενημερώσει ότι και μετά τις 1.10 δεν αλλάζει κάτι με το ΗΒ (ακολουθεί χρεώσεις ΕΕ), ενώ το ίδιο διάβασα και για τη Wind.Εχει αλλαξει αυτο απο 1/10. Στο UK πλεον δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα mb εκτος αν εχεις πληρωσει καποιο travel pass
αχ! το εκαναν κ σε αλλους; εμενα 2 φορες με ειχαν μιση ωρα.... επειδη ηταν λιγο στραβια...Αναμενόμενο. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούσαμε το διαβατήριο έτσι κι αλλιώς, γιατί την ταυτότητα την στραβοκοιτούσαν, τη γύριζαν γύρω-γύρω και γενικά μόνο χασομέρι ηταν για όσους έχουν και διαβατήριο.
Δεν ξέρω γιατί επιμένεις, αλλά στην cosmote τουλάχιστον το δωρεάν roaming συνεχίζει να ισχύει (όπως και στα παλιά συμβόλαια που έχω στο UK ισχύει για την Ελλάδα).Εχει αλλαξει αυτο απο 1/10. Στο UK πλεον δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τα mb εκτος αν εχεις πληρωσει καποιο travel pass
Σορρυ, παιδια λάθος μου. Ελπίζω να μην πηρα κανέναν στοβλαιμό μου.Δεν ξέρω γιατί επιμένεις, αλλά στην cosmote τουλάχιστον το δωρεάν roaming συνεχίζει να ισχύει (όπως και στα παλιά συμβόλαια που έχω στο UK ισχύει για την Ελλάδα).
Μπερδεύτηκες προφανώς.Σορρυ, παιδια λάθος μου. Ελπίζω να μην πηρα κανέναν στοβλαιμό μου.
Όχι, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Χρησιμοποιείς χρόνο και δεδομένα του πακέτου σου όπως στην Ελλάδα ή στην ευρωπαϊκή ένωση.Πρόπερσι τον Νοέμβρη που είχα επισκεφτεί το Ηνωμένο Βασίλειο δεν υπήρχε πρόσθετη χρέωση για προγράμματα κινητής τηλεφωνίας. Έχει αλλάξει κάτι σήμερα;